Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

The Tournament (2009)

Horror, Acțiune, Thriller | 01 May 2009 (United Kingdom)

The Tournament (2009)

The Tournament

Horror, Acțiune, Thriller (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Mann

Producător:

Sherwood Schwartz Productions, Storitel, Mann Made Films

Dată lansare (SUA):

1 Mai 2009

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

La fiecare 7 ani, intr-un orasel din lume ales la intamplare, are loc un turneu foarte special. Acesta nu este unul destinat publicului larg. In acest turneu sunt inscrisi 30 din cei mai profesionisti asasini ai lumii. Singurul lor scop este sa ramana in viata. Ultimul ramas in picioare, va primi un premiu de 10 milioane de dolari si titlul de asasinul nr. 1 din lume. Dar unul dintre participanti triseaza si il arunca in mijlocul acestei batalii pe viata si pe moarte pe Joseph Macavoy, un biet si nevinovat preot, care va fi ajutat de frumoasa Lai Lai. Daca vrea sa ramana in viata, Joseph va fi nevoit sa incalce juramantul facut lui Dumnezeu si va trebui sa inceapa sa ii omoare pe toti cei care vor sa il elimine.<br />

Recenzii

Budy

08.09.2018

Un film nu foarte bun dar nici foarte slab, oricum dupa parerea mea e undeva sub linia mediana, povestea a mai fost intalnita si in alte filme precedente, scenele de actiune destul de bune, astea fac tot filmul defapt.

2 2

ghostwriter

08.09.2018

la asa turneu as participa si eu...lasand gluma la o parte filmul nu-i chiar foarte reusit,dar totusi nu te plictisesti daca te uiti!

0 0

jovi

08.09.2018

e destul de bunisor,nu e exact ceia ce ma asteptam

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top