Moonlight Trailer
Trailer #1 26:16

The Tramp

Comedie | (United States of America)

The Tramp

The Tramp

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Charlie Chaplin

Scenariști:

Charlie Chaplin

Producător:

The Essanay Film Manufacturing Company

Dată lansare (Romania):

7 Decembrie 2021

  Micul vagabond se plimba pe un drum de tara, iar in final se opreste sub un copac sa-si manance singurul sandwich. Pentru ca pregatirile-i iau foarte mult, cineva-i fura mancarea si i-o inlocuieste cu o caramida, Chaplin fiind nevoit sa manance iarba pentru a-si potoli foamea. La mica distanta de locul unde era el o tanara e pe punctul de a fi jefuita de acelasi individ. Eroul nostru reuseste sa o salveze pe tanara, avand ulterior de infruntat inca doi indivizi, prietenii atacatorului. Dupa ce reuseste sa scape si de acestia o conducere pe tanara acasa, iar tatal ei, un fermier destul de bogat, drept multumire il angajeaza ca ajutor la ferma. Indragostit fiind de fiica fermierului si presupunand ca sentimentele sunt reciproce Charlie va accepta propunerea. In mod firesc, totusi, el mai mult-i va incurca pe cei de acolo, fiind pe punctul de a declansa mici catastrofe. Prezenta sa se va dovedi in cele din urma utila cand cei 3 indivizi intalniti anterior vor incepe sa dea tarcoale casei, vrand sa fure banii pastrati in casa de fermier.

Recenzii

bad1923

08.09.2018

In ”The Tramp”, Charlot, somer o intalneste pe Edna Purviance la un colt de padure si oscapa din mainile unor banditi. Tatal tinerei fete, fermier, il angajeaza ca muncitor agricol. Novicele mulge vacile, ridicandu-le si lasandu-le coada in jos, ca bratul unei pompe. Pomii ii stropeste cu pipeta, iar ouale pe care le strange in buzunare, totdeauna le scoate clocite. Dar iata ca banditii se intorc. Charlot ii pune pe fuga, insa este ranit la picior. Zelul si curajul sau atrasesera (dupa cum tragea nadejde si el) atentia frumoasei Edna. Acum, cand se vede dezmierdat, sfiosul Charlot isi inchipuie ca a cucerit inima femeii iubite. Incredere desarta, amageli, apoi un soc mai dureros decat o lovitura zdravana de picior.

1 1

floaredecactus

08.09.2018

The Tramp este tipologia favorită (în film) a genialului CHARLES SPENCER CHAPLIN...o carieră de succes construită pe o imagine simbolică...

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top