Moonlight Trailer
Trailer #1 00:32

The Transporter Refueled (2015)

Thriller, Acțiune, Crimă, Mister | 03 September 2015 (Belgium, China, France)

Transporter. Moștenirea (2015)

The Transporter Refueled

Thriller, Acțiune, Crimă, Mister (Belgium, China, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Camille Delamarre

Producător:

EuropaCorp

Dată lansare (SUA):

3 Septembrie 2015

Dată lansare (Romania):

4 Septembrie 2015

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari și tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleași trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume și nu deschide pachetul. Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna și cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna și acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanți de persoane din Rusia. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile și nu se va da în lături de la nimic pentru a-și salva tatăl în această cursă plină de acțiune de pe Riviera Franceză.

Recenzii

JEO

08.09.2018

Acțiunea în noul film va reveni pe Riviera franceză, unde a avut loc primul film. Practic această parte vrea să fie prima din seria Transportatorul, legată de tatăl lui Frank, care este răpit de angajatorul acestuia pe care îl forţează în clarificarea unor neânţelegeri cu un grup de ruşi. Producătorul acestei serii nu a mai fost de acord cu Jason Statham motivând încasările scăzute după ultimul episod. Realitatea stă cu totul şi cu totul alta Jason fiind foarte solicitat în ultima perioadă pentru realizarea Furious 7 şi altele.

1 6

passaris

08.09.2018

foarte bun filmul are unele momente putin cam trase de par dar in schimb mi-a placut mai ales ca sunt fan genului... nota 9

0 2

edy_stefan

08.09.2018

UN FILM EXCELENT DUPA PAREREREA MEA MERITA VAZUT,EU L-AM VAZUT PANA ACUM DE PESTE 5 ORI DE CAND A APARUT PANA AZI

0 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top