Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

The Unbearable Lightness of Being (1988)

Comedie, Romantic | 05 February 1988 (United States of America)

Insuportabila usurinta de a fi (1988)

The Unbearable Lightness of Being

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Philip Kaufman

Producător:

The Saul Zaentz Company

Dată lansare (SUA):

5 Februarie 1988

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

"The Unbearable Lightness of Being" este povestea lui Tomas, un doctor ce se indragosteste de Tereza. Pe langa aceasta, mai are si o relatie fizica cu Sabina. Sabina accepta relatia dintre cei doi si cele doua femei devin prietene. Astfel, cei trei sunt prinsi in mijlocul evenimentelor din Praga. Aici se nasc iluziile lor si tot aici se vor si spulbera. Iar vietiile lor se vor schimba pentru totdeauna.

Recenzii

clumi2004

08.09.2018

Ca de obicei un rol bine facut de Juliette Binoche , chiar daca pe atunci avea doar 22 de ani. La fel de expresiva , de inocenta si de sublima ea face un rol bun in personajul unei tinere din fosta Cehoslovacie , in vremea invadarii de catre rusi.O poveste de dragoste care rezista in timp , dincolo de multe si complicate intamplari . Nota 10.

5 3

emil-dorin

08.09.2018

Impresia mea a fost ca, toti actorii s-au identificat cu rolurile jucate. De aceea tot rafinamentul. Varsta lor nu a mai jucat nici un rol. P.S.: Am crezut tot timpul ca a fost regizat de Milos Forman!

2 2

lst

08.09.2018

superba carte...film bun...fara doar si poate se pierd multe in timpul ecranizarii,cel mai important,se pierde posibilitatea de a fi propriul regizor...noroc cu sfarsitul care ne da dreptul sa visam..ce-i cu "insuportabila usuratate a fiintei" ..!?,uhhm.."nu relevam misterul il adancim mai mult"..

4 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top