Moonlight Trailer
Trailer #1 02:54

The Undefeated

Western | (United States of America)

Invincibilii

The Undefeated

Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrew V. McLaglen

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (Romania):

11 August 2020

  După terminarea Războiului Civil American , Uniunea colonelului John Henry Thomas precum şi Compania Confederaţilor Colonelului James Longdon se văd nevoite să lupte împreună . După o înfrângere zdrobitoare Colonelul Longdon preferă să-şi distrugă plantaţia de pe pământurile sale decât să ajungă în mâinile Unioniştilor . Un grup de sudişti acceptă invitaţia Împăratului Maximilian de a se alătura acestora împreună cu coloniştii săi pe nişte terenuri noi . Colonelul Thomas împreună cu fiul său adoptiv indianul Blue Boy aduce un efectiv de 3000 de cai în Rio Grande pentru ai vinde în Durango , Mexic . La jumătatea drumului Blue Boy anunţă că prin preajmă sunt grupuri de bandiţi care planifică ambuscade pentru grupurile de călători . Blue Boy şi Colonelul Thomas merg să avertizeze călătorii care se dovedesc a fi Confederaţi . Împreună , călătorii , resping un grup de bandiţi mexicani care atacă unul din vagoanele trenului . Ulterior fiica lui Langdon dezvoltă o pasiune aprinsă pentru fiul adoptiv al Colonelului Thomas , Blue Boy . Când Compania lui Langdon ajunge la trupele Republicanilor Mexicani ai generalului Rojas aceştia descoperă că mexicanii deţineau prizonieri sudişti şi voiau să-i dea pentru cai . Langdon este trimis să aducă caii Colonelului Thomas ca răscumpărare . Colonelul Thomas avea însă alt plan şi urmărea să bage spaima în trupele generalului mexican ca plată pentru duşmăniile lor anterioare . Este o producţie Western în care este înfăţişată '' French Intervention in Mexico '' şi se bazează pe memoriile Generalului Sterling Price refugiat în Mexic după Războiul Civil şi încercarea de a se uni cu forţele Împăratului Maximilian .

Recenzii

vsn_60

08.09.2018

Filmul prezintă un moment din viaţa unor oameni la sfârşitul Războiului Civil din Statele Unite ale Americii. Excolonelul Unionist John Henry Thomas şi excolonelul Confederat James Langdon îşi conduc grupurile de oameni prin Mexicul măcinat de conflictele şi confuziile produse de revoluţie, de bandiţi şi de intervenţia franceză. John Henry şi oamenii lui vor să vândă 3000 de cai reprezentanţilor împăratului Maximilan la un preţ mai bun decât cel pe care l-ar fi obţinut vânzând aceiaşi cai armatei americane. James Langdon conduce un grup de sudişti care caută o viaţă nouă, neputând să se împace cu ideea înfrângerii în faţa nordiştilor. În funcţie de împrejurări, cei doi lideri vor rezolva conflctele apărute, luptându-se cu bandiţii, cu francezii şi cu revoluţionarii. Cu toate că până la urmă toţi vor pierde câte ceva (unii visele, alţii caii, alţii chiar viaţa), cei rămaşi după toate luptele şi întâmplările vor câştiga prietenii, vor forma noi familii, îşi vor da seama că sunt totuşi americani, o singură naţiune şi se vor întoarce în Statele Unite ale Americii pentru a începe o nouă viaţă.

0 1

bendzsi40

08.09.2018

Un film la sfirsitul Razboiului Civil din SUA in care un fost colonel Unionist John Henry {John Wayne} impreuna cu un grup de oameni conduc 3000 de cai salbatici pentru ai vinde armatei americane.In paralel fostul colonel Confederat James Langdon {Rock Hudson} isi conduce grupul de oameni prin Mexic spre o noua destinatie,unde spera intr-o viata mai buna.Cei doi conducatori si oamenii lor se vor lupta impreuna impotriva unor banditi,care vor sa-i jefuiasca pe sudisti.Intre cele doua tabere se va lega o prietenie strinsa si chiar o dragoste intre fiul adoptiv al colonelului John Henry si fiica colonelului Langdon.Un film care merita nota maxima

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top