Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

The United States of Leland (2003)

Crimă, Dramă | 18 January 2003 (United States of America)

The United States of Leland (2003)

The United States of Leland

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Matthew Ryan Hoge

Scenariști:

Matthew Ryan Hoge

Producător:

MDP Filmproduktion

Dată lansare (SUA):

18 Ianuarie 2003

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

<p>La doar 16 ani, Leland Fitzgerald (Ryan Gosling), un tanar dezorientat si pesimist, comite o crima fara sens care socheaza intreaga comunitate. Ajuns dupa gratii intr-o inchisoare pentru delincventi juvenili, Leland se imprieteneste cu dascalul inchisorii, Pearl Madison (Don Cheadle). Leland Fitzgerald dobandeste incredere maxima in profesorul Madison, care este totodata si un scriitor ambitios, dar inca necunoscut. Pearl Madison devine interesat de povestea lui Leland, spusa chiar de el, pe care o considera un bun material pentru un posibil best-seller. Rolul tatalui instrainat de fiu, Albert Fitzgerald, ii revine lui Kevin Spacey. "The United States of Leland" reprezinta incursiunea directa si profunda in universul zbuciumat al adolescentului-criminal Leland Fitzgerald, a carui gandire reflectata in fapte are repercursiuni iremediabile asupra comunitatii in care traieste.</p>

Recenzii

leemarvin1983

08.09.2018

Unul dintre filmele mele preferate, o incursiune directa in mintea si universul unui criminal. De vazut!

3 3

Kikirapp

08.09.2018

Mi-a placut extrem de mult.Film independent,categoria filmelor mele preferate(majoritatea).M-a impresionat povestea,neaparat trebuie vazut!

2 1

Andr3

08.09.2018

Foarte interesant filmul....Te face sa te gandesti mai profund la viata,la bucurie,tristete,la omul in sine si arata efectul pe care il poate avea o crima asupra unui om,a unei familii si a unei intregi comunitati de oameni...Ryan Gosling a jucat foarte bine,desi era tinerel,este unul din actorii mei preferati pentru naturaletea cu care joaca.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top