Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

The Vanishing (1993)

Thriller, Dramă, Mister | 05 February 1993 (United States of America)

Disparitia (1993)

The Vanishing

Thriller, Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Sluizer

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

5 Februarie 1993

Dată lansare (Romania):

22 Septembrie 2020

The Vanishing este un thriller aparut in anul 1993. De regia acestui film s-a ocupat George Sluizer iar de scenariu s-au ocupat Tim Krabbe si Todd Graff. In rolurile principale ii putem vedea pe Jeff Bridges, Kiefer Sutherland, Nancy Travis si Sandra Bullock. Acest film este bazat pe romanul lui Tim Krabbe, The Golden Egg. Barney incearca sa invete chimie, iar acum planuieste sa rapeasca o femeie. In ciuda planului amanuntit, multor antrenamente si a multor incercari, acesta reuseste de fiecare data sa de-a lucrurile peste cap. Atunci, Diane, care calatoreste impreuna cu prietenul ei, Jeff, reuseste, fara sa vrea sa devina o tina usoara pentru Barney. In sfarsit planul lui Barney de a rapi o femeie da roade. Acum, Jeff trebuie sa-si gaseasca prietena. Aceasta poveste este in mare parte din punctul de vedere al lui Jeff in incercarile sale de a o gasi pe Diane. Dar Barney il urmareste pe Jeff, lucru care nu il prea ajuta pe acesta. Va reusi Jeff sa o gaseasca pe Diane inainte ca aceasta sa pateasca ceva? Sau Barney va iesi invingator din aceasta confruntare?

Recenzii

ucero

08.09.2018

Nu stiu cum de mi-a scapat "The Vanishing", cel putin nu-mi amintesc sa-l fii vazut pana acum. Filmul ne aduce in fata ochilor un scenariu care s-a repetat de prea multe ori in realitate: disparitia unei persoane dragi. Merita vazut!

0 0

cris71

08.09.2018

E interesant. E remake dupa "Sporloos", din 1988, regizat de acelasi Sluizer, film pe care nu l-am vazut. Nu stiu de ce, dar am impresia ca originalul e mai bun decat clona hollywoodiana.

0 0

Cryss190

08.09.2018

E filmul pe care l-am vazut cand aveam vreo 7 ani. La vremea aceea mi s-a parut incredibil de bun. E genul de film care iti induce frica precum placerea.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top