Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

The Village (2004)

Dramă, Mister, Thriller | 30 July 2004 (United States of America)

Sinucideri misterioase (2004)

The Village

Dramă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

M. Night Shyamalan

Scenariști:

M. Night Shyamalan

Producător:

Touchstone Pictures, Blinding Edge Pictures, Scott Rudin Productions

Dată lansare (SUA):

30 Iulie 2004

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

La prima vedere, acest satuc de la sfarsitul secolului al XIX-lea, pare desprins dintr-un colt de paradis. Locuitorii traiesc in intelegere, armonie, iar peisajul este mirific. Dincolo de aparente, exista ceva care ii leaga, un secret despre care nimeni nu indrazneste sa vorbeasca. Pentru ca undeva, in codrii ce marginesc satul, traiesc o specie de creaturi smulse parca din tenebrele pamantului.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Nu-i rău filmul, dar nici nu excelează la vreun capitol (poate doar regie şi imagine). Oricum e un film atmosferic ce merită văcut măcar o dată, deşi lasă impresia că e puţin nefinisat.

6 12

nataroman

08.09.2018

Un film care mi-a placut! Oamenii sunt urmariti de ideea lumii perfecte, dar fiindca suntem oameni acest lucru nu e posibil. E interesant de vazut si il recomand tuturor.

7 3

tianne

08.09.2018

Parerea mea e ca exceleaza la capitolul idei . Lumea paralela de care nu stim (si de care nu trebuie sa vorbim) ar putea fi langa noi . Poate ca si noi suntem intr-un sat si nu stim sau nu vrem sa vedem ce e dincolo...pentru ca e rau sau periculos sau ne-a provocat durere ... Distributia e de asemenea magnifica....cel putin rolul Noah Percy solicita un actor cu mare disponibilitate...iar Adrien Brody intra perfect in rol.

9 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top