Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

The Visitor (2007)

Crimă, Dramă, Muzică | 07 September 2007 (United States of America)

The Visitor (2007)

The Visitor

Crimă, Dramă, Muzică (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom McCarthy

Scenariști:

Tom McCarthy

Producător:

Overture Films

Dată lansare (SUA):

7 Septembrie 2007

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

<p>Un profesor de economie de 62 de ani care si-a pierdut pasiunea pentru scris si predat incearca sa umple golul interior prin tentativa esuata de invata sa cante la pian.  Intr-o calatorie la New York pentru o conferinta, gaseste un tanar cuplu de emigranti ilegali locuind in apartamentul lui de acolo. Depasind socul, el ii lasa sa locuiasca cu el. Prin legaturile lui cu acestia viata i se schimba, regasindu-si tineretea in ritmurile tobei africane si prieteniei dincolo de diferentele culturale si de varsta, lucru dovedit mai ales cand tanarul Tarek este arestat si pregatit pentru deportare, neavand acte.</p>

Recenzii

An_nA

08.09.2018

Dupa ce am vazut trailerul de la "The Visitor" am fost complet sigura ca e un film care merita vizionat. Si nu m-am inselat. E interesant si captivant. Aproape pe tot parcursul filmului am avut ochii in lacrimi. Viata capata un nou sens atunci cand accepti lucrurile care ti se intampla.

2 0

crazy_bloggera

08.09.2018

E prea multa drama.

0 1

KATAKLYSM

08.09.2018

unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima vreme. povestea nu e complicata dar imaginea blazarii profesorului universitar e una dintre cele mai remarcabile *foile roase si ingalbenite ale cursurilor ce le preda. insa nu in imaginea asta sta forta filmului si nici in ritmul turbat de tobe ce-l cuprinde uneori, ci poate in emotia pe care privirea unul necunoscut ce ti-ar putea deveni prieten!

7 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top