Moonlight Trailer
Trailer #1 01:43

The Ward (2010)

Horror, Thriller | 13 September 2010 (United States of America)

The Ward (2010)

The Ward

Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Carpenter, Clark Johnson

Scenariști:

Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen

Producător:

FilmNation Entertainment, Premiere Picture, A Bigger Boat, North by Northwest Entertainment, Echo Lake Entertainment

Dată lansare (SUA):

13 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2021

“The Ward” este un thriller psihologic a carui actiune se desfasoara într-un spital de boli mentale unde o tânără femeie pe nume Kristen este bântuita de o fantomă misterioasă . In timp ce primejdia este tot mai aproape, Kristen va ajunge sa realizeze ca aceasta fantoma ar putea fi mai periculoasa decât ea si-ar fi putut imagina .Kristen , la cei 20 de ani ai sai se trezeşte tăiata, drogata şi tinuta împotriva voinţei sale într-o secţie a Spitalul de Psihiatrie Chamberlain. Ea este complet dezorientata , fara nici o amintire din viaţa ei si fara a avea idee de ce ea a fost adusa in acel loc .Alţi pacienţi din secţie, patru fete cu mintea la fel de tulbure, nu sunt capabile sa ii ofere răspunsuri şi Kristen îşi dă repede seama ca lucrurile nu sunt in realitate cum par. Atmosfera este apasatoare iar secretele parca “plutesc” in aer . Pe timp de noapte, atunci când este întuneric , tanara aude sunete ciudate şi tulburătoare . Se pare ca nu sunt singure .Una câte una, fetele dispar şi Kristen trebuie să găsească o cale de ieşire din acest loc infernal înainte ca fantoma sa vina si la ea . In timp ce se luptă să scape, Kristen va descoperi un adevar mult mai periculos şi mai înfricoşător decât oricine si-ar fi putut imagina .

Recenzii

Lucass19

08.09.2018

Placut,cu cateva faze bune,insa mai putin scary fata de cum ma asteptam sa fie...actiunea laturii psihologice este asemanatoare cu cea din Shutter Island..nu dezamageste dar nici nu incanta in mod deosebit.

4 4

Molfuzul

08.09.2018

Cu adevarat un film horror. Areusit sa ma plictiseasca...ceva de groaza!

3 8

vbp

08.09.2018

nu inteleg de ce sa dat asa calificativ la acest film ,pentru ca din pacate este un film de nota 4 -, 4,5 tras de par asa cu greu , deci concluzie, cind dati calificative dati-le fratilor pe bune sa nu mai stau sa-mi pierd vremea .nota mea 3 .

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top