Asasinul din vis (2000)

The Watcher

Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joe Charbanic

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

8 Septembrie 2000

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2021

Joel Campbell este un detectiv care a fost recent transferat in Chicago dupa ce a petrecut opt ani incercand sa prinda un criminal in serie care a terorizat Los Angeles-ul. Insa criminalul, pe nume David Allen Griffin, nu vrea ca jocul de-a soarecele si pisica sa se termine; el incepe sa ucida din nou tinere femei si ii trimite indicii lui Campbell despre viitoarele victime. Campbell trebuie sa fie cu un pas inaintea ucigasului si sa le salveze pe tinerele fete.

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

Un film bun cu unul din actoriim ei preferati Keanu Reeves. Din pacate acest rol nu i se potriveste, nu a intrat prea bine in pielea personajului. Ce mi-aplacut foarte mult a fost cum a jucat James Spader.

1 2

blackbird

08.09.2018

wow...e prima data cand il vad pe keanu reeves intr-un rol negativ...nu a jucat rau,insa nu e tipul lui de film...oriq filmul mi-a placut.

0 0

Vladdance

08.09.2018

Un agent FBI(James Spader) incearca sa scape de traumele si esecurile care i-au marcat viata si mai ales de un psihopat(Keanu Reeves) care ucidea parca numai ca sa ii faca in ciuda.E un fel de thriller cu broasca testoasa si iepurele.Stiind ca e mereu cu un pas inaintea agentului, ucigasul devenea din ce in ce mai indraznet si mai sigur ca nu va fi prins, ajungand chiar sa-i trimita prin posta fotografiile urmatoarelor lui victime si sa-i dea un scurt ragaz, sa le gaseasca ininte sa le faca de petrecanie.Plictisit, ca o mata care s-a saturat sa tot ameteasca soarecele, killerul decide ca ultimul pe lista sa fie chiar agenyul.

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top