Drumul spre vest

The Way West

Acțiune, Aventuri, Dramă, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrew V. McLaglen

Producător:

Harold Hecht Productions

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Filmul are la baza romanul omonim scris de A.B. Guthrie jr, publicat in 1949 si castigator al Premiului Pulitzer pentru fictiune in 1950. Senatorul William Tadlock viseaza sa creeze o asezare in vastele si minunatele locuri de dupa Muntii Stancosi. In 1843, el porneste in calatorie conducand un vagon de tren in afara locului Independence, Missouri, de-a lungul caii Oregon catre taramul fagaduintei in teritoriile din nord-vest. El este ajutat in misiunea sa de un ghid - Dick Summers. Sally Field debuteaza in acest film despre barbati curajosi si femei care au parasit confortul Estului pentru a ajunge undeva unde pamantul este gratuit si nedestelenit, in Vest. Din distributie fac parte si vedetele Kirk Douglas, Robert Mitchum si Lola Albright.Un adevarat film despre Pionierii vestului salbatic,cei care au avut atatea de indurat,dar au reusit.S-au scris sute de romane si s-au facut zeci de filme despre cucerirea Vestului Salbatic al Americii,dar eu personal il consider pe acesta,dintre cele mai semnificative si mai veridice.

1 0

gabishor_nate

08.09.2018

Distributie buna intr-un film western bun si atat de vechi pe care-l poti revedea oricand cu placere.Kirk un dur,care nu se lasa usor convins

0 0

Bibi_TM

08.09.2018

La mijlocul secolului al 19-lea, senatorul William J. Tadlock conduce un grup de colonisti pentru a gasi o nouă așezare în vestul Statelor Unite. Grupul, format din oameni de tot soiul, este foarte anevoios si au parte de mai multe aventuri, inclusiv o intalnire cu sioux-ii.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top