Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

The Weather Man (2005)

Comedie, Dramă | 20 October 2005 (Germany, United States of America)

Meteorologul (2005)

The Weather Man

Comedie, Dramă (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gore Verbinski

Producător:

Kumar Mobiliengesellschaft mbH & Co. Projekt Nr. 2 KG, Paramount, Escape Artists

Dată lansare (SUA):

20 Octombrie 2005

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Dave Spritz este un "tip de la vreme" in Chicago, unde cariera sa e in plina ascensiune, in timp ce viata personala - relatia cu perfectionistul sau tata scriitor, nevrotica fosta nevasta si copiii - decade. Cu toate ca este in acelasi timp si iubit si detestat de oameni, Dave e un tip care pare a nu avea totul sub control si incepe sa o simta. O oferta atractiva de slujba il pune pe Dave in fata unei intrebari: sa-si urmeze cariera in New-York sau sa ramana cu familia acasa.

Recenzii

rats

08.09.2018

Preferatul meu film cu Nicholas Cage

2 3

Patronu

08.09.2018

Criză existenţială foarte bine transpusă în imagini de Verbinski şi interpretată de Nicolas Cage. Ca subiect şi realizare se plasează undeva între About Schmidt şi American Beauty. Deşi începe greoi, filmul are un mesaj puternic ce te lasă pe gânduri la final. Merită văzut.

8 2

Gynzz

08.09.2018

Un film de foarte lunga durata . Subiectul te face curios la inceput ... cum o sa-si reconstruiasca un ratat ca David Spritz viata , ei bine finalul nu este cel asteptat , adik fericit . I se spune drama , este intr-adevar o drama , dar comedie ... nu prea cred .

3 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top