Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

The Wedding Date (2005)

Comedie, Romantic | 04 February 2005 (United States of America)

Ceva de Imprumut (2005)

The Wedding Date

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Clare Kilner

Scenariști:

Dana Fox

Producător:

Visionview Production, Gold Circle Films, 26 Films

Dată lansare (SUA):

4 Februarie 2005

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

Kat traieste la New York si tocmai trebuie sa ia avionul pentru a pleca acasa in Londra pentru nunta surorii ei. In avion se intalneste cu "prietenul" Nick, un barbat de companie pe care ea l-a angajat. Toata aceasta afacere este pentru a-l face gelos pe fostul ei logodnic, care a parasit-o cu doi ani in urma. Nick o ajuta sa-si recapete increderea in ea si ceea ce la inceput era doar o relatie de fatada se schimba pana la final, devenind ceva mult mai profund.

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

Foarte bun filmul. Primul film unde l-am vazut pe Dermot Mulroney unde are si singurul rol mai bun.

2 3

eedy

08.09.2018

Comedie subtire la toate capitolele,singurele plusuri sint coloana sonora si prezenta(mult prea scurta din pacate) a lui Holland Taylor

6 5

mihaela18

08.09.2018

Un film care are calitatea numarul 1 de a capta atentia intr-un mod surprinzator, imprevizibil; din primele secvente nu-ti doresti decat sa vezi mai mult, si mai mult ... :) pentru a ajunge la un final ... un happy end true love ;;) Poate fi vazut cu drag in orice moment al zilei, mai ales daca iti doresti sa petreci o ora si jumatate urmarind o poveste cu peripetii ale "ceea ce inseamna sa alegi ceva, sa incerci sa lasi in urma pentru ca nu a fost tocmai alegerea cea mai buna, si totusi sa poti continua intr-un mod mai deosebit si mai intens decat prima oara ". :)

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top