Moonlight Trailer
Trailer #1 03:24

The White Buffalo (1977)

Western | 01 May 1977 (United States of America)

Bizonul alb (1977)

The White Buffalo

Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

J. Lee Thompson

Producător:

United Artists, Dino De Laurentiis Company

Dată lansare (SUA):

1 Mai 1977

Dată lansare (Romania):

29 Octombrie 2020

The White Buffalo , este o frumoasă poveste despre eroismul vânătorilor vestului şi animalele legendare ce par să fi existat într-o ţară cu o poveste tumultoasă distribuit de MGM în mai 1977 . Regia filmului este semnată de J. Lee Thompson , care a făcut adeseori echipă cu Bronson . Eroul vânător este Wild Bill Hickok care este de foarte mult timp bântuit de vise în care-i apar un uriaş bivol alb . Aceste vise sunt atât de aievea încât îl determină pe Wild Bill să plece în căutarea monstrului alb , pentru al vâna . În căutările sale , Bill , îl întâlneşte pe Crazy Horse . Horse , este şi el de mult timp în căutarea bizonului uriaş de culoare albă , care-i bântuia visele . Uriaşul bizon îi ucisese fiica , lui Crazy Horse . Ambii eroi , formează echipă şi pornesc împreună în căutarea giganticului bizon spre al vâna . După multe aventuri şi peripeţii încercaţi fiind şi de clima rece , plină de zăpezi , cei doi vânători reuşesc să de-a de urma bizonului în marele canion , care le va pune la încercare talentele de vânători şi experienţa .

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Charles Bronson,nu dezamageste nici de aceasta data.Exceptional in toate genurile de roluri in care a fost distribuit,in "Bizonul alb"'ne face sa savuram un western minunat.Film de nota 10 la categoria sa.

2 0

Bibi_TM

08.09.2018

Bizonul alb este drama unui vanator obsedat de aparitia in visele-cosmar a acestei creaturi impunatoare si feroce. Va reusi oare Wild Bill Hickok sa rapuna fiara, sau meciul se va incheia ''X''...?

1 0

bradu

08.09.2018

Un rol mai deosebit ,iesit putin din tiparele cu care ne-a obisnuit actorul.Bill Hickok un vanator obsedat de propriul vis,,bizonul alb,,ultimul din specia lui.Rol bazat mult pe psihicul personajului.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top