Moonlight Trailer
Trailer #1 02:53

The Wild Bunch

Aventuri, Western | (United States of America)

Hoarda salbatica

The Wild Bunch

Aventuri, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sam Peckinpah

Producător:

Warner Brothers-Seven Arts

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Haiducul îmbătrânit Pike Bishop se pregătește să se retragă după un jaf final. Împreună cu gașca lui, care include Dutch Engstrom și frații Lyle și Tector Gorch, Bishop descoperă că jaful este o înscenare orchestrată în parte de vechiul lui partener, Deke Thornton. Cum restul găștii se refugiază în teritoriu mexican, Thornton îi urmărește, rezultând în lupte armate cu multe victime.

Recenzii

lizardking

08.09.2018

cel mai bun western din toate timpurile. sam peckinpah este unul dintre cei mai mari regizori din toate timpurile. nu-l gasesc pe dvd, ma poate ajuta cineva. nu ma intereseaza downloaduri sau copii, doar original, chiar daca nu are subtitrare in romana.

0 0

mauro

08.09.2018

Un film de zile mari dupa parerea mea este unul dintre cele mai bune westernuri al tuturor timpurilor in regia lui Sam Peckinpah si cu interpretarea lui Edmond O'Brien,Ernest Borgnine,Robert Rayn,William Holden,nume mari ai anilor '50 '60.Un film ce merita vazut din plin.

0 0

Juristul

08.09.2018

Cel mai bun film al lui Sam Peckinpah, "Hoarda sălbatică" şi-a câştigat instantaneu notorietatea prin scenele sale violente, dar şi-a pierdut oarecum din agresivitate prin comparaţie cu creaţiile actuale. Cu doar câteva luni înainte de începerea primului război mondial, o bandă de răufăcători, condusă de Pike Bishop, jefuieşte o bancă din Texas. Aflaţi în pragul bătrâneţii, simţind că vremea lor a trecut, hotărăsc să dea o mare lovitură şi apoi să se retragă. Jocul actorilor, scenariul, regia, imaginea şi mai ales montajul sunt de "clasă mondială."

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top