Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

The Wraith (1986)

Acțiune, SF | 21 November 1986 (United States of America, Canada)

Justitiarul (1986)

The Wraith

Acțiune, SF (United States of America, Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mike Marvin

Scenariști:

Mike Marvin

Producător:

New Century Entertainment Corporation, Alliance Entertainment, Turbo Productions

Dată lansare (SUA):

21 Noiembrie 1986

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

“The wraith” este o poveste despre o fantoma care apare de nicaieri la o adunare de curse a orasului.Acesta fantoma este reincarnarea victimei lui Packard Walsh.Materializarea acestei fantome s-a datorat in urma coliziunii celor 3 stele .La una din curse,el apare ca un pilot misterios in masina sa Dodge-Chrysler Interceptor.Pentru a o porteja pe prietena sa de Packard,el ii provoaca pe fiecare din gasca lui Packard,eliminandu-i unul cate unul si oferindu-le o fiecaruia o moarte misterioasa si inexplicabila.Dupa ce scapa de ei,Jake se ocupa de dusmanul sau Packard si o salveaza pe frumoasa lui iubita Keri.Totul se termina cu bine,Packard este mort,iar Keri este total in siguranta.

Recenzii

interceptor

08.09.2018

Servus,acest film mi-a marcat copilaria.Este o combinatie perfecta intre elemente supranaturale si puterea magica a iubirii , transpusa in timpul nostru. Filmul este senzational,vi-l recomand cu multa caldura. Incerc sa intru in posesia lui de mai mult timp....v-as ruga daca cumva stiti de unde se poate achizitiona acest film nu ezitati sa-mi trimite-ti un e-mail. Pe scurt filmul va capta atentia pe tot parcursul sau.

2 2

jumpp_2008

08.09.2018

si mie imi place filmul?este bun

2 1

bebytsa94

08.09.2018

Super tare filmul.Vechi,dar cu niste efecte bestiale,si de actori nu mai zic!Un SF bun si o dragoste magica:x Un film bun de vazut! il recomand!!10

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top