Moonlight Trailer
Trailer #1 02:49

The Young Lions

Acțiune, Dramă, Război | (United States of America)

Leii tineri

The Young Lions

Acțiune, Dramă, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Edward Dmytryk

Scenariști:

Edward Anhalt

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

Filmul prezinta soarta a trei soldaţi de diferite naţionalităţi, care trec prin al doilea război mondial. Lt. Christian Diestl dezaproba metodele armatei germane, dar motivaţia de a continua razboiul e data de simtul onoarei, ideile lui privind razboiul sunt oarecum romantice si sunt in condradictie cu politica nazista bazata pe teroare si atrocitati. In timp ce americanul GI Ackerman este sicanat de membrii plutonului sau , el continua pentru a nu isi face familia de ras, pantru a o face sa fie mandra de el , iar soldatul Whiteacre, actor celebru în viaţa civilă, incearca prin orice metode sa evite frontul dar fara succes ..., dar in momentul cand se confrunta cu razboiul descopera valoarea camaraderiei , a loialitatii, demnitatii .<br /><br />Destinul face ca viata celor trei oameni obisnuiti sa interfereze datorita razboiului.

Recenzii

GreenLand

08.09.2018

Unul dintre cele mai umane filme despre WWII pe care le-am vazut. Il recomand cu caldura!!

1 0

mateicoman

08.09.2018

Un film foarte bun ,mi-a placut interpretarea lui Marlon Brando,desi filmul nu se regaseste la cele mai importante realizari ale actorului. De urmarit si din punctul de vedere al ideilor despre razboi in general,nu neaparat numai despre acest razboi.

0 0

corcodus

08.09.2018

un film neasteptat de complex avand in vedere anul in care a fost realizat si anume 1958 cand perspectiva asupra razboiului inca era romantata si producatorii de filme americani aveau anumite tipare, acest film iese din tiparele acelor vremuri prin profunzimea si seriozitatea cu care trataeaza subiectul; tavalugul istoriei demonstreaza ca inca o data ca individul in sine este supus vremurilor , dar ca de fiecare depinde ce atitudine va avea odata confruntat cu un anumit eveniment sau situatie; am ramas surprinsa de interpretarea lui brando, cred ca e unul din cele mai bune roluri ale carierei lui; am avut impresia ca i s-ar fi potrivit mai bine lui Montgomery Clift rolul ofiterului german, asta pentru ca acest actor stia sa interpreteze ca nimeni altul un asemenea rol. nici martin nu s-a lasat mai prejos, dar rolul interprretat de el se incadra in canoanele tipologiei de roluri ce le-a avut de-a lungul carierei; un film fara indoiala interesant peste care nu se simte ca a trecut parfumul timpului, datorita abordarii temeticii intr-un mod complex; un film de vazut fara indoiala daca vrei sa ai o cultura cinematografica bine pusa la punct in ceea ce priveste filmele de razboi.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top