Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Thirteen (2003)

Crimă, Dramă | 20 August 2003 (United States of America)

Treisprezece (2003)

Thirteen

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Catherine Hardwicke

Producător:

Sound for Film, Fox Searchlight Pictures, Working Title Films, Antidote Films (I)

Dată lansare (SUA):

20 August 2003

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

Un film socant despre adolescenta si maturizare prematura. Tracy are treisprezece ani si observa ca la scoala baietii se uita doar dupa Evie, o fata rebela, care vinde droguri, face sex, fura. In comparatie cu ea, Tracy isi da seama ca se poarta ca un copil si pentru a o impresiona pe Evie fura poseta unei femei. Acesta e doar inceputul schimbarii dramatice a fetei, care in curand ajunge sa se drogheze, sa faca sex cu baieti mai mari, sa bea, sa fumeze. Melanie, mama ei, nu stie ce sa faca pentru a readuce lucrurile la normal.

Recenzii

EveMitzy

08.09.2018

Filmul asta am ajuns sa-l vad pentru ca prietena mea m-a innebunit ca acest film i-a schimbat viata. "E super! Uita-te la el!"...ei bine, eu n-am fost atat de incantata de el. Probabil pentru ca lucrurile din film deja nu mai sunt ceva iesit din comun pentru nimeni. Pentru vremea aia (acum 5 ani), poate daca l-as fi vazut, mi-ar fi schimbat si mie radical viata dar asa...oricum, este un film care trebuie vazut, dar la varsta potrivita.

3 2

scarabeu

08.09.2018

este un film frustrant

1 2

leeuda

08.09.2018

e un film foarte bun,mi-a plauct nespus de mult,evolutia si transformarea lui tracy- o fata cuminte intr-o fata vulgara care la fel a inceput sa ia droguri eu am privit acest film akum 4 sau 5 ani,lam revazut de vreo 2 ori si m-a lasat profund impresionata recomand

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top