Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

This Is 40 (2012)

Comedie | 20 December 2012 (United States of America)

Asa-i la 40 de ani (2012)

This Is 40

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Judd Apatow, Robert Zemeckis

Scenariști:

Martin Donovan

Producător:

Apatow Productions

Dată lansare (SUA):

20 Decembrie 2012

Dată lansare (Romania):

11 Ianuarie 2013

<p>Debbie, sora protagonistei din ”Knocked Up” și Pete, soțul ei, își continuă viața de cuplu. Căsătoriți și cu două fiice care merg la școală, cei doi se apropie de 40 de ani. De fapt, Debbie a împlinit deja această vârstă, doar că se preface a avea numai 38 de ani. </p><p> </p>

Recenzii

sorinpetoanca

08.09.2018

In afara de actori in timp ce filmau aceasta productie mi-e greu sa cred ca s-a mai distrat cineva. Dar, ce sa mai zic...filmul a fost color, subtitrat...suficient, nu? La 40 de ani viata este ori mai aspra ori mai blanda decat cea prezentata aici. Filmul este o reclama de 130 minute la stilul de viata american, dar nu cel real ci cel fabricat artificial si ipocrit in studiouri .

6 3

KingJulien

08.09.2018

Cam lung pentru o comedie de acest gen. De fapt, am ajuns la concluzia ca nu e tocmai o comedie in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba o dramedie usurica. Nu m-a dat pe spate nici jocul actoricesc, nici povestea. Poate doar casa lor si atmosfera insorita din film. L-as putea incadra la categoria "pierdere de timp"

0 1

rocco123

08.09.2018

Este un film distractive dar 131 de minute mi s-a părut un pic cam lung, dar plăcut. Filmul este de fapt mai mult o comedie-dramă. Pete și Debbie experimentează urcușurile și coborâșurile vieții în întregime, și vom ajunge să vedem totul. Povestea este haioasă, are multe momente amuzante care ține ritmul filmul destul de frumos și muzică bună. Maude Apatow şi Iris Apatow copii regizorului Judd Apatow s-au comportat frumos. Melissa McCarthy a fost hilară. Regizorul Judd Apatow este un talent adevărat. O comedie haioasă care merită să fie văzut chiar dacă este prea lung.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top