Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Thor: The Dark World (2013)

Acțiune, Aventuri, Fantasy | 29 October 2013 (United States of America)

Thor: Întunericul (2013)

Thor: The Dark World

Acțiune, Aventuri, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alan Taylor

Producător:

Marvel Studios

Dată lansare (SUA):

29 Octombrie 2013

Dată lansare (Romania):

8 Noiembrie 2013

Thor trebuie să salveze Pământul și Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-și subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor și The Avengers, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un dușman pe care nici măcar Odin și Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase și mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster și care îl va forța să sacrifice totul pentru a salva omenirea.

Recenzii

AAvramescu81

08.09.2018

Malekith cel Blestemat e antagonistul lui Thor. Malekith cel Blestemat: el este conducătorul elfilor întunecaţi din Svartalfheim. Malekith s-a aliat cu Loki, aflat sub forma demonului focului, Surtur. Alături de el se află un servitor la fel de rău internţionat: Kurse. Malekith are toate calităţile unui elf: inteligenţă sclipitoare, forţă fizică, viteză, rezistenţă, agilitate şi reflexe rapide. Însă, ca elf întunecat, ştie să folosească magia în orice scop: stăpâneşte teleportarea, proiecţia fluxurilor de energie, zborul (se poate transforma în ceaţă), metamorfozarea obiectelor, crearea de iluzii. Totuşi, Malekith are o vulnerabilitate la obiectele din fier: acestea îi pot anula sau împiedica vrăjile.

3 7

AAvramescu81

08.09.2018

Dupa ce pentru rolul lui Malekith the Accursed a fost propus Mads Mikkelsen, iar acesta a fost nevoit sa refuze oferta din cauza angajamentului anterior incheiat pentru viitorul serial al NBC, Hannibal, s-a gasit inlocuitor. Acesta va fi Christopher Eccleston care se va transforma in Malekith the Accursed, liderul elfilor intunericului din Svartalfheim, care, in benzile desenate, a furat Cufarul Iernilor Vesnice (obtinut in primul film de Odin, ca trofeu, de la Uriasii de Gheata). Malekith are şi un grozav si dur slujitor, Kurse, care se intoarce pana la urma impotriva stapanului sau.

2 8

AAvramescu81

08.09.2018

The Dark World continuă aventurile de pe marele ecran ale lui Thor, Măreţul Răzbunător, el luptându-se acum să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic fantomatic, hotărât să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, Zeul Thor lupă pentru a reinstaura ordinea în cosmos… însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgard-ul nu-l pot opri, Thor trebuie să se îmbarce într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, ce-l va readuce lână Jane Foster, dar care îl va forţa să sacrifice totul pentru a slava omenirea. Probabil nu va fi trecut pt ca coincide cu cel de la "cinemagia", dar a fost scris inainte sa scrie ei ceva. Daca ar fi fost trecut in ziua in care l-am scris, acum ar fi coincis cel de la cinemagia cu cel de pe cinemarx. Dar asta e... Nu conteaza care dintre dintre utilizatori se misca mai repede cu descrierea filmului, conteaza care site pune primul descrierea.

1 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top