Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Thoroughly Modern Millie

Comedie, Muzică, Romantic | (United States of America)

Millie cea moderna

Thoroughly Modern Millie

Comedie, Muzică, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Roy Hill

Scenariști:

Richard Morris

Producător:

Ross Hunter Productions Inc., Universal Pictures

Dată lansare (Romania):

9 Decembrie 2021

Millie Dillmount e o tanara care se muta la New York, dorind sa fie secretara si ca seful ei sa nu fie insurat. Ea se stabileste intr-un hotel pentru femei, condus de doamna Meers si se imprieteneste cu micuta orfana Dorothy Brown. Millie se angajeaza in slujba unui bogatas tanar si frumos, Trevor Graydon, dar barbatul e atras de Dorothy. Cel care se indragosteste de Millie e un vanzator, Jimmy Smith. Dorothy e rapita de doamna Meers (care e de fapt traficant de sclavi), iar Trevor, Jimmy si Millie trebuie sa o gaseasca. Jimmy mestereste un plan riscant pentru a o salva pe Dorothy si a o impresiona pe Millie.

Recenzii

sergiuseling

08.09.2018

O comedie fără o poveste prea interesantă Julie Andrews în modul lui Marilyn Monroe umblând după bogaţi să se mărite, în schimb are destule momente muzicale plăcute şi de asemenea e destul de amuzant. Un 8 de la mine, iar dacă vă place de Julie Andrews sau de filmele lui George Roy Hill merită să vă uitaţi.

1 0

deea_9108

08.09.2018

Mi-a placut filmul, chiar daca e din '67. O comedie reusita, parerea mea. Deznodamantul m-a surprins, ma asteptam ca Dorothy sa fie personajul negativ, iar bogatia pe care dadea de inteles ca o detine e doar o capcana pentru Millie si seful acesteia, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, finalul ducandu-ma cu gandul la basmele lui Ispirescu. Nici dansurile nu mi-au lasat un gust amar, mai ales ca erau bine plasate in actiune (faza cu liftul care nu functiona decat daca dansai step).

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top