Though None Go With Me (2006)

Though None Go With Me

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Armand Mastroianni

Producător:

Alpine Medien Productions

Dată lansare (SUA):

8 Aprilie 2006

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2020

<p align="left">Actiunea se petrece in micul orasel Tree Reevers unde o bunica Elizabeth Bishop i-i impartaseste nepoatei viata ei pentru a o determina sa ia decizia corecta...intr-o zi a anului 1941, soseste pentru asi lua in primire postul de reverend Ben Phillips care este intampinat la gara de o tanara domnisoara, Elizabeth Leroy, fiica doctorului din mica comunitate, care ramane uimita de infatisarea acestuia: un tanar chipes, plin de umor si inteligent de care se indragosteste la prima vedere.</p><p align="left">Dar tanara este ceruta in casatorie de prietenul ei din copilarie Will Bishop, pe care-l refuza desi are pentru el sentimente de prietenie deosebite. Intre Elisabeth si Ben se infiripa o tandra si mirifica poveste de dragoste dar Ben trebuie sa plece pe front si ii promite acesteia, in biserica, ca la intoarcerea sa, se vor casatori...si aceasta ii intelege devotamentul si credinta si ii promite ca-l va astepta. Dar destinul acesteia va fi altul, ramane singura pe lume si total neajutorata, prietenul ei Will Bishop ii respecta iubirea , o insoteste la inmormantarea tatalui ei, ii este aproape si o ajuta cu toata puterea lui sa supravietuiasca: ii ofera un acoperis deasupra capului, o slujba....dar intr-o zi soseste telegrama ca Ben Phillips a fost dat disparut/mort ....</p>

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Ironia sortii... o scrisoare schimba destinul unei femei . Pierde omul iubit si castiga un om ce o va iubi si-l va iubi, la randul ei!

2 0

crazy_bloggera

08.09.2018

Un film foarte frumos.

1 0

mioara70

08.09.2018

Un film care te impresioneaza si iti ramane pentru mult timp in minte daca esti o fire romantica.Ce aproape de tine este iubirea si prin cate treci pana sa o simti.Mi-a placut foarte mult felul in care ii vorbeste Will lui Elisabeth si cum o respecta pentru alegerea ei.L-am vizionat de multe ori cu aceeasi placere ca prima data.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top