Moonlight Trailer
Trailer #1 00:30

Three Men and a Baby (1987)

Familie, Comedie, Dramă | 27 November 1987 (United States of America)

Trei barbati si-un bebelus (1987)

Three Men and a Baby

Familie, Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Leonard Nimoy, Elena Bromund, Viviane Blumenschein

Producător:

Touchstone Pictures, Interscope Communications

Dată lansare (SUA):

27 Noiembrie 1987

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

 Three Men and A Baby este o comedie aparuta in anul 1987, fiind regizata de catre Leonard Nimoy. De scenariu s-au ocupat Coline Serreau si James Orr. Din distributia filmului fac parte Tom Selleck, Steve Guttenberg si Ted Donson. Aceasta comedie a fost bazata pe filmul francez Trois Hommes et un couffin, aparut in anul 1985. Trei prieteni burlaci, un arhitect pe nume Peter, un artis pe nume Michael si un actor pe nume Jack, impart un apartament in Manhattan. Dupa ce Jack merge la niste filmari in Turcia, cei doi colegi de camera ai sai, ii gasesc fetita, despre care Jack nu stie ca exista, in fata usii apartamentului. Cei doi sunt lasati sa aibe grija de copilas, si realizeaza astfel cat de greu poate fi acest lucru. Cum va schimba acest copil stilul de viata al acestor adevarati burlaci?

Recenzii

haulicaioan

08.09.2018

incepe intr`un mod f.plictisitor actiunea dar dupa ce apare cosul cu bebelusul devine tot mai interesant si pe alocuri amuzant.O lectie despre viata.Merita vazut.

1 3

blacknight

08.09.2018

un film foarte frumos care merita sa fie vazut de intreaga familie, si de cei mici si de cei mari

3 0

niky997

08.09.2018

O savuroasa comedie despre trei barbati care nu vor sa creasca. Aparitia unui bebelus ii sileste sa-si depasesca rapid conditia de adolescenti rataciti si sa se transforme (e drept, cu gafe, eforturi si spaima incepatorului) in cei mai iubitori si mai responsabili tatici cu putinta.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top