Moonlight Trailer
Trailer #1 01:27

Ticking Clock (2011)

Acțiune, Thriller, SF, Mister | 04 January 2011 (United States of America)

Ticking Clock (2011)

Ticking Clock

Acțiune, Thriller, SF, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ernie Barbarash, Brad Bird

Scenariști:

John Turman

Producător:

Upload Films, Motion Picture Corporation of America

Dată lansare (SUA):

4 Ianuarie 2011

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

Lewis Hicks este un reporter de investigatii ce scrie despre criminalii in serie. Prietena lui este omorata cu bestialitate chiar inainte ca el sa ajunga acasa la ea, dar il surprinde pe criminalul aflat inca acolo si il urmareste, il prinde si se lupta cu el, insa acesta ii scapa. A doua zi se intoarce la locul unde s-au duelat, gaseste un jurnal care il va putea ajuta in descoperirea motivului crimei si, citindu-l, isi da seama ca acest criminal mai planuieste sa omoare pe cineva. In loc sa colaboreze cu politia, Lewis incearca sa salveze singur presupusele viitoare victime, dar lucrurile se complica tot mai mult pentru ca toate dovezile duc la un copil de 11 ani dintr-un orfelinat si el, vazandu-l pe adevaratul criminal, nu intelege legatura dintre acesta si copil.

Recenzii

liniuta

08.09.2018

Un jurnalist de investigatie incearca sa opreasca crime aparent fara motiv , cand in urma asasinarii prietenei sale , gaseste jurnalul criminalului pe care acesta il pierde . Lewis constata cu stupoare ca aceea agenga cuprinde crime ce urmeaza a fi infaptuite , si ca intrusul este un calator in timp. In urma investigatilor va ajunge la un copil intr-un orfelinat , care va fi cheia misterului....nota 7

6 3

cmb

08.09.2018

Thriller, SF, drama. Un film captivant pana la capat. De vazut. Cuba Gooding Jr., Neal McDonough, 2 adversari care intra bine in pielea personajelor, primul reusind sa modifice viitorul.

1 1

Crimson777

08.09.2018

Are un subiect foarte profund in spatele acelor acte inutile, precum ar parea la prima vedere, insa se vorbeste de adevaratul curs pe care orice om il parcurge mai devreme sau mai tarziu, influentat partial sau total (depinde) in functie de trecut. Foarte bun si realizat superb pentru o astfel de tematica ce incearca sa raspunda la intrebarrile:"Ce defineste pe om?" "Care e sursa raului?" "Ne nastem cu acest simt de rautate?" Il recomand!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top