Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Tideland (2005)

Fantasy, Dramă, Thriller, SF | 09 September 2005 (Canada, United Kingdom)

Tara minunilor (2005)

Tideland

Fantasy, Dramă, Thriller, SF (Canada, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Terry Gilliam, Helmut Ashley

Producător:

Recorded Picture Company (RPC)

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

10 Noiembrie 2006

Jeliza-Rose este o fetita care, ca majoritatea copiilor de varsta ei, descopera lumea intr-o maniera animista si care amesteca realitatea cu fictiunea in interminabilele sale monologuri sau dialoguri cu ceea ce a mai ramas din papusile ei. Cand mama ii moare din cauza unei supradoze de heroina, tatal o ia din peisajul zgomotos in care el isi desfasura activitatea muzicala si o duce intr-o locatie campeneasca linistita, unde ea va trebui sa se confrunte cu provocari nebanuite.

Recenzii

fluflu

08.09.2018

vreau sa va spun ca am fost la cinema sa vad acest film,si nu am rezista pana la sfarsit.a fost prima data in viata mea cand am iesit de la cinema inainte sa se termine filmul. mi-a parut rau ca am fost.

0 11

Dyers_Eve

08.09.2018

Una la mana: nu e un film pentru cei obisnuiti cu logica lineara a scenariilor hollywoodiene. Filmul nu are practic "actiune". Doi la mana: genericul nu contine nume cunoscute. Singurul nume celebru aici e cel la care face aluzie titlul, Lewis Caroll (care si justifica punctul 1). Trei la mana: nu e un film de vazut la cinema, cu atat mai putin daca cinema-ul e unul de mall. Nu te duci la filmul asta in serile de weekend ca sa socializezi. Il vezi acasa, cu prietenii apropiati sau singur (de preferat prima varianta). Acestea fiind spuse, mai adaug ca e genul de film care nu iti da mura in gura concluzia, ca la bobocii de rata. Raman doar intrebari, multe si neclare, si o stare de perplexitate de care trebuie sa scapi cat mai repede daca a doua zi ai de mers la discoteca !

2 0

karexx

08.09.2018

un film intersant cu scene sumbre si cu intamplari lente si ciudate. era destul de dur filmul si greu de inteles daca nu esti obisnuit cu morbidul.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top