Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

Timber Falls (2007)

Horror, Thriller | 07 December 2007 (United States of America)

Timber Falls (2007)

Timber Falls

Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tony Giglio, François Chatel

Producător:

Ascendant Pictures, A-Mark Entertainment, Rifkin-Eberts, Film Tiger

Dată lansare (SUA):

7 Decembrie 2007

Dată lansare (Romania):

5 August 2021

Mike si Sheryl sunt doi tineri naivi, indragostiti care adora plimbarile in aer liber si mai ales excursiile. Cei doi, se decid intr-o zi, sa-si faca bagajele si sa plece intr-o zona cu padure, aer curat, unde iubirea lor sa se simta libera. Zis si facut, cei doi tineri, Mike si Sheryl pornesc in excursia propusa, prin padure. Ei gasesc un loc linistit, frumos si placut. Ei se decid sa innopteze in acel loc, motiv pentru care isi instaleaza cortul chiar langa lac. Putin mai departe de ei, se afla localnicii zonei care desi sunt ca toti oamenii... par totusi deranjati de prezenta tinerilor insa acest lucru se pare ca nu-i incurca pe tineri. Cortul, somnul, lacul si padurea sunt benefice pentru cei doi, pana cand Mike, descopera ca Sheryl ... a disparut! <br /> <br />

Recenzii

klaus

08.09.2018

Un horror placut! Mi-a placut!

1 1

cezarica98

08.09.2018

Un horror care mi-a placut, in care doi indragostiti se cazeaza cu cortul intr-un camping la munte, excursie ce se transforma intr-un lucru terifiant, in care ei devin marionete intr-un scenariu grotesc, fiind vanati de localnicii deranjati de prezenta lor. Un horror care pentru amatori genului nu trebuie sa-l rateze.

2 2

florinMAY

08.09.2018

un horror bine facut intradevar chiar daca se aseamana un pic cu mai multe fime de gen,filmul te tine in fata ecranului pana la final!mie chiar mi-a placut!

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top