Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

Time After Time (1979)

Aventuri, Dramă, Comedie, SF, Thriller | 31 August 1979 (United States of America)

Time After Time (1979)

Time After Time

Aventuri, Dramă, Comedie, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nicholas Meyer, Jan Verheyen

Scenariști:

Bram Renders

Producător:

Orion Pictures

Dată lansare (SUA):

31 August 1979

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2020

Recenzii

Crimona

08.09.2018

O poveste interesanta care ne readuce in fata povestea lui H. G. WELLS si a lui Jack the Ripper.Mi-a placut jocul lui Malcolm Mc Dowell si al actritei Mary Steenburgen.

3 4

mihaelatb

08.09.2018

O frumoasa poveste de dragoste care strabate timpul.sau asa cum spune personajul lui Malcolm McDowell " Toate epocile sunt la fel, numai dragostea le face suportabile".Poate de aceea ea are taria sa renunte. Interesanta este si demonstratia lui Jack the Ripper, care le arata ca pe langa ororile secolului, razboaie,masacre, el este de-a dreptul inocent!

0 2

recoll

08.09.2018

Un scenariu bine gandit cu un decor bun pentru anul realizarii acestuia, o poveste care se intinde intre 2 secole diferite. Mi-a placut modul in care a jucat Malcolm McDowell in pielea personajului H.G.Wells; el il prezinta pe geniul H.G. ca fiind un tip neconformist,timid, gentleman si deshis la nou - open mind; evadand din perioada felinarelor si a calestilor,a nobililor si curtezanelor si avansand cu ajutorul masinii timpului catre strazile iluminate electric si a tv-ului color. Filmul este o frumusete,plin de culoare, cu o actiune bine definita,cu glumitze si dialoguri logice. Acest film imprumuta laitmotive din originalul " Masina timpului" si vine ca un tribut pentru fondatorul genului SF, H.G.Wells. Nota 8/10.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top