Moonlight Trailer
Trailer #1 01:55

Timecop (1994)

Thriller, SF, Acțiune, Crimă | 15 September 1994 (United States of America, Japan)

Timecop - Rafuiala dincolo de moarte (1994)

Timecop

Thriller, SF, Acțiune, Crimă (United States of America, Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Hyams, Luke Moberly

Scenariști:

Luke Moberly, Bob Woodburn

Producător:

Universal Pictures, Renaissance Pictures, Dark Horse Entertainment, Largo Entertainment, Signature Pictures, JVC Entertainment Networks

Dată lansare (SUA):

15 Septembrie 1994

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Acest film faimos urmărește călătoria în timp a unui polițist pe nume Max Walker, interpretat de Jean-Claude Van Damme. Anul 1994. Soția lui Walker, Melissa (Mia Sara), este pe punctul de a-i da vestea că așteaptă primul lor copil, când cei doi sunt atacați de un grup de ucigași. Walker, întins pe peluză, bătut măr și împușcat, privește neputincios cum casa în care se afla soția lui, sare în aer. Zece ani mai târziu, Walker este angajat al Comisiei Timpului, o agenție federală care a luat ființă în 1994, după ce guvernul american a descoperit că tehnologia călătoriei în timp este fezabilă. Rolul comisiei este să împiedice călătoriile în timp pentru a proteja interesele economice ale SUA. Walker află că un senator corupt pe nume McComb (Ron Silver), unul dintre fondatorii agenției, o exploatează în folosul propriu, încercând să monopolizeze călătoriile în timp și să se îmbogățească rapid la bursa de acțiuni.

Recenzii

valentina26

08.09.2018

frumos.....interesant si incitant ...il recomand si altor pers deoarece nu prea am vazut com la filmele actorului Jean Claude Van Damme.... pacat

1 0

Badalau

08.09.2018

Filmul este un pic ciudat,muzica si locurile de filmare fiind cel putin bizare.l-am vazut cand a aparut si in acel moment nu am inteles nimic din el.L-am descifrat mai tarziu.Max trebuie sa e intoarca in timp pentru ca niste nenorociti ii incendiaza casa si ii omoara sotia gravida.Bunicel filmul nota 7!!!

2 1

iulian30

08.09.2018

din noua generatie de filme,asta mi s-a parut reusit,si mai matur,nu doar pumni.cred ca merita vazut,si pentru ideea SF,si pentru actiune ,suspans,actrita care joaca rolul nevestei,mereu a avut calitatea de a da o puritate filmului.eu il recomand celor care nu l-au vazut.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top