Moonlight Trailer
Trailer #1 01:33

Timeline (2003)

Acțiune, Aventuri, SF | 26 November 2003 (United States of America)

Prizonierii Timpului (2003)

Timeline

Acțiune, Aventuri, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Donner

Producător:

Paramount, Mutual Film Company, The Donners' Company, Cobalt Media Group, Artists Production Group (APG)

Dată lansare (SUA):

26 Noiembrie 2003

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2021

O echipa de tineri arheologi, impreuna cu profesorul lor, se afla in Franta pentru a cerceta ruinele unui castel medieval. Deplasandu-se la New Mexico pentru a discuta cu sponsorul expeditiei, profesorul descopera noua inventie a cestuia, o masinarie menita sa revolutioneze transportul. Doar teoretic! Expresia "Practica ne omoara" se confirma si de aceasta data si profesorul, dornic sa incerce inventia, este transportat in timp, ajungand in secolul XIV chiar in mijlocul unui razboi intre francezi si englezi, doua popoare prietene dintotdeauna. Elevii sai au dificila sarcina de a-l aduce inapoi in secolul XXI, fara sa se omita pe ei insisi

Recenzii

knxDan

08.09.2018

in general e un film de vara sau de duminica seara. eu personal l.am vazut aseara (duminica) si a fost ok. costume de exceptie, sunet fin, interpretare bunicica. un film racoritor, nu te doare capul ;) ingrediente: putina istorie, putin (sau chiar destul) SF si o gramada de bubuieli.

5 1

El_KaPpa

08.09.2018

Un film frumos si interesant cu actori buni! Merita vazut o data, il recomand oricand si la orice ora! 9/10

6 2

mlm

08.09.2018

Un film ce combina SF-ul cu istoria, te tine putin in suspans, iar tema felului in care afecteaza schimbarea trecutului prezentul si viitorul e abordata intr-un mod original.

5 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top