Titan A.E. (2000)

Titan A.E.

Animaţie, Acțiune, SF, Familie, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Don Bluth, Gary Goldman

Producător:

David Kirschner Productions, Fox Animation Studios, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

16 Iunie 2000

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

In anul 3028, Pamantul a fost distrus de catre o rasa de extraterestri, numita Drej. Exista insa si supravietuitori care reusesc sa se salveze imbarcandu-se pe nava Titan. Cu putin inainte de distrugerea Pamantului, Cale a primit o harta cu drumul spre Titan, o statie spatiala secreta, construita in special pentru situatiile de criza ca aceasta. Insa ii asteapta o multime de peripetii, avand in vedere ca sunt urmariti de catre rasa de extraterestri Drej care doresc sa distruga pana la ultimul supravietuitor pamantean.

Recenzii

Gabb

08.09.2018

O idee interesanta si multe scene reusite. Un minus :zambetele perfecte ale personajelor devin obositor de enervante pana la sfarsit.

1 0

adyddd

08.09.2018

Frumoasa poveste, pe mine m-a captivat. 20th Century Fox a dat o lovitura cu filmul acesta. A fost un real succes. O povestioara SF despre un posibi viitor si crearea celui de-al 2-lea Pamant sau Bob cum vroia sa-l numeasca eroul. De vizionat!

6 0

El_KaPpa

08.09.2018

Un film sf animat frumos si reusit. Efectele sunt bune, ideea interesanta iar scenariul si regia foarte bune. Este captivant, are un ritm bun si niste personaje conturate bine ce beneficiaza de vocile unor actori cunoscuti ca Matt Damon,Drew Barrymore,Bill Pullman sau John Leguizamo. Merita vazut. Enjoy it!

8 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top