Moonlight Trailer
Trailer #1 02:06

To Live and Die in L.A. (1985)

Acțiune, Crimă, Thriller | 01 November 1985 (United States of America)

Viata si moarte in Los Angeles (1985)

To Live and Die in L.A.

Acțiune, Crimă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

William Friedkin

Producător:

United Artists, SLM Production Group, New Century Productions

Dată lansare (SUA):

1 Noiembrie 1985

Dată lansare (Romania):

24 Septembrie 2020

In acest film William L. Petersen il interpreteaza pe Richard Chance, un Agent Secret decis sa se razbune pe Eric Masters (Willem Dafoe), un fost politist, cel care i-a omorat partenerul. El este atat de hotarat sa mearga pana la capat pe acest drum pe care l-a ales, incat face din asta scopul vietii sale, fiind decis sa nu se lase induplecat de nimeni si de nimic. Asa ca Richard Chance ajunge sa nesocoteasca ordinele superiorilor, devenind un renegat printre ai lui.

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Un film care emotioneaza prin spiritul de sacrificiu pentru un prieten.Richard Chance,trece peste orice,isi risca si cariera pentru care a muncit atat,dar este hotarat sa nu lase nerazbunata moartea prietenului sau,indiferent de consecinte.Nimic nu il poate opri.Dar justitia divina este mai puternica si nu va lasa,ca el sa devina un criminal.Memorabil si plin de invataminte.

1 1

Juristul

08.09.2018

Acolo unde legea dispare, nelegea şi răzbunarea vin să-i ia locul!În această peliculă William L. Petersen îl interpretează pe Richard Chance, un Agent Secret decis să se răzbune pe Eric Masters (Willem Dafoe), un fost poliţist, cel care i-a omorât partenerul. El este atât de hotărât să meargă până la capăt pe acest drum pe care l-a ales, încât face din asta scopul vieţii sale, fiind decis să nu se lase înduplecat de nimeni şi de nimic. Aşa că Richard Chance ajunge să nesocotească ordinele superiorilor, devenind un renegat printre ai lui. Pelicula regizorului William Friedkin este cotată de cei de pe Allmovie cu patru stele.

1 1

remyy63

08.09.2018

Nici prea prea ,nici foarte foarte.Un film de actiune corect realizat,in care politia incearca sa prinda un falsificator de bani (foarte bine interpretat de Willem Dafoe),prin orice mijloace ,chiar neortodoxe.Un film despre loialitate si onoare.Merita un 8,5.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top