Moonlight Trailer
Trailer #1 01:36

Tom Horn (1980)

Acțiune, Dramă, Western | 28 March 1980 (United States of America)

Tom Horn (1980)

Tom Horn

Acțiune, Dramă, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

William Wiard, Robert Zemeckis

Producător:

First Artists, Solar Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

28 Martie 1980

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Fost luptator in razboi, Tom Horn primeste misiunea de a desfiinta o retea de traficanti. Dar, acuzat de o crima pe care nu a comis-o, risca sa fie condamnat la moarte. Tom Horn descopera ca abilitatile sale, considerate odata extraordinare, sunt de nici un folos in fata oficialilor corupti, care vor sa puna stapanire atat pe el, cat si pe vestul salbatic.

Recenzii

ucero

08.09.2018

M-am uitat la acest film pentu Steve McQueen. A fost facut in anul mortii sale dupa un caz real. Tom Horn a fost un personaj legendar, omul care l-a capturat pe Geronimo. Dupa perioada glorioasa a vietii sale a fost angajat de o asociatie a crescatorilor de vite si indemnat sa le apere interesele prin orice mijloace. Reuseste sa faca asta si la un moment dat deranjeaza imaginea ascociatiei, fapt pentru care i se insceneaza o crima... Mie mi s-a parut interesant.

0 0

remyy63

08.09.2018

Finalul nu mi-a placut deloc.A deraiat total de la frumusetea filmului de pana atunci.85 % din film (primele) sunt reusite. Finalul a fost varza!! Cu tot cu sistemul biela manivela de spanzuratoare!

3 1

ramyelena

08.09.2018

Asa este, finalul strica tot filmul care ar fi avut poate aprecieri mai multe daca s-ar fi terminat mai diferit,in rest este un film destul de bun!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top