Moonlight Trailer
Trailer #1 04:26

Touch of Evil

Dramă, Thriller, Crimă | (United States of America)

Stigmatul raului

Touch of Evil

Dramă, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Orson Welles

Producător:

Universal International Pictures

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Seful diviziei antidrog din Mexic, Mike Vargas, se afla in luna de miere, alaturi de sotia sa americanca, intr-un oras de frotiera. Dar curand el trebuie sa depuna martuire impotriva lui Grande, un mare traficant de droguri, ai carui frati incearca sa dea de urma lui Vargas in speranta ca ii vor speria sotia, facandu-l sa-si retraga cazul. Cand o masina capcana ucide un mare constructor american, Vargas preia investigatia, punandu-si insa sotia in pericol. Vargas il prinde in flagrant pe renumitul politist Hank Quinlan plantand dovezi impotriva mexicanilor suspectati in atentatul cu bomba insa, simtindu-se amenintat, Quinlan trece de partea lui Grande, planuind impreuna sa duca la bun sfarsit ce au inceput.

Recenzii

don.corleone

08.09.2018

un film foarte bun care merita vazut , indiferent de varsta . 10/10

2 3

mu_zz_i

08.09.2018

E un film bun cu interpretări pe măsură, cu un scenariu inteligent şi cu un final previzibil. Cred că era printre primele filme în care cineva folosea un microfon ca dovadă în instanţă. Cel puţin eu am văzut destul de multe filme vechi iar acesta e cel mai vechi în care cineva are un microfon ascuns să înregistreze convorbiri. Destul de rudimentar dispozitivul totuşi.

1 1

Nagy

08.09.2018

Un film fantastic a carui influenta si valoare il fac cu adevarat unul din cele mai bune filme din toate timpurile. De mentionat ca in acest film este realizata prima scena filmata intr-o masina in ,,aer liber'' , dialogul si scena neavand loc in studiou cum se intampla pana atunci

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top