Moonlight Trailer
Trailer #1 01:48

Jennifer's Body (2009)

Comedie, Horror | 18 September 2009 (United States of America)

Trupul lui Jennifer (2009)

Jennifer's Body

Comedie, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Karyn Kusama

Producător:

Fox Atomic, Dune Entertainment

Dată lansare (SUA):

18 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

6 August 2021

  Jennifer Check este o majoreta frumoasa si sexy, careia colegii de liceu dintr-un mic oras din Minnesota nu i-au rezistat niciodata. Atunci cand adolescenta plina de farmec este blestemata de o formatie rock care il venereaza pe Satana si este condusa de catre vocalistul Nikolai Wolf, devine posedata de un spirit malefic si se transforma intr-o criminala dornica sa consume carne umana. Colegii de clasa ai lui Jennifer sunt macelariti unul cate unul de catre seducatoarea insetata de sange, care se supune orbeste demonului ce a pus stapanire pe corpul ei. Needy Lesnicky - prietena timida, tocilara si nepopulara a lui Jennifer Check - isi da seama ca trebuie sa o salveze pe fata de blestem sau sa o ucida pentru a pune capat crimelor petrecute in liceu. Dupa ce o omoara pe Jennifer, Needy evadeaza dintr-un centru corectional pentru minori si porneste in cautarea lui Nikolai Wolf, liderul rockerilor satanisti care fusesera responsabili de transformarea prietenei sale.

Recenzii

109 Ordonare după: | |

S-Danna

08.09.2018

Imaginea afisului este aproximativ aceeasi cu prima carte care sta la baza serialului True Blood. Oricum.. ideea este aceeasi [lipsesc coltii.] Nu puteau gasi kaltceva mai original? :|

3 7

ank_d91

08.09.2018

Mie nu mi se pare interesant un horror cu subiect antic, cu tipa malefica care nu omoare oameni...omoara doar baieti. Frateeeeee, cate filme n-au mai fost in genul?. Hai, fie un 6 ca sa treaca clasa.

3 6

oana_ecaterina

08.09.2018

daca asta se mai numeste film bun doar pentru ca apare o papusica plina de ifose si talent zero dezbracata....dezamagitor!!!

19 19

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top