Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

You're Not You (2014)

Dramă | 10 October 2014 (United States of America)

Tu nu ești tu (2014)

You're Not You

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George C. Wolfe, Ric Roman Waugh

Scenariști:

Ric Roman Waugh

Producător:

DiNovi Pictures

Dată lansare (SUA):

10 Octombrie 2014

Dată lansare (Romania):

20 Ianuarie 2021

O dramă centrată în jurul unei pianiste de muzică clasică care a fost diagnosticată cu ALS (Scleroză laterală amiotrofică) și studenta obraznică care are grijă de ea.

Recenzii

malonegerald

08.09.2018

O interpretare actoricească de excepţie pentru Hilary Swank. O consider o candidată la Oscar 2015 : Cel mai bun rol principal feminin . Emmy Rossum cu cel mai bun rol secundar feminin în 2014.

0 1

Deea.bloom

08.09.2018

desi initial am crezut ca filmul nu promite nimic si ca o sa fie o pierdere de timp, dupa ce l-am vizonat, mi-am dat seama ca este un film care merita. distributia este perfecta, iar povestea este foarte buna si are accentul pus pe sensibilitate, dar si pe putin umor.

0 2

berby

08.09.2018

....cel putin Bec (Emmy Rossum) si Kate (Hilary Swank) bine-nteles, care m-a incantat de multe ori cu stilul si abordarea unui personaj, e dementiala actrita si in acest ritm o sa fie stralucitoare precum Meryl Streep, asa cred eu; Cum au intrat in rol fiecare, dar si subiectul bun, nu iti lasa timp de altceva, dar doar prin felul lor de a juca aceste roluri (Bec&Kate) multe aplauze, merita, felicitari si premii, o cariera lunga si frumoasa. Cred sincer, ca asta asteptam toti sau cel putin (iubitorii de filme emotionante) noi cinefiliii roluri magnifice, personaje interpretate magistral, texte bune....... Atunci cand un film iti place e precum o carte foarte buna (nu o lasi din mana); daca te emotioneaza pana la lacrimi, sau te face sa zambesti, sau sa razi, sau poate iti inspira teama, frica.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top