Tufa de Venetia (1977)

Tufă de Veneția

Comedie (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Producător:

Casa de Filme 5

Dată lansare (SUA):

10 Ianuarie 1977

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

Un lunatic dirijor-regizor scoate la lumina, dintr-un fel de insectar, un caleidoscop de personaje. Comedie in "zig-zag" de la zambet la hohot de ras, inspirata de un volum al umoristului Valentin Silvestru

Recenzii

mateicoman

08.09.2018

O comedie la adresa temei creerii omului nou ,fara nici un viciu,exemplar atat la munca cat si acasa, propavaduita de comunism. Sincer,nu se poate spune ca e una excelenta,nici rea nu e,dar privita acum dupa atatia ani are un farmec aparte,deoarece in acest film vedem o lume care astazi aproape nu mai exista,si ma refer la numarul neobisnuit de mare de actori din acest film,aproape toti actorii care jucau in filme de comedie in acele timpuri. De aceea ai impresia ca planezi pentru o ora in acea lume de demult uitata, filmul aratandu-ne o nota hazlie a acelor vremuri.

0 0

corcodus

08.09.2018

o comedie superba, cate soparle adresate regimului, doamne si ce actori, ce tineri si frumosi erau......si cat de dor ne e de ei, o recomand aceasta comedie tuturir, dar ma tem ca tinerii nu o vor aprecia, ar trebui sa fi trait in acele vremuri ca sa o gusti.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top