Moonlight Trailer
Trailer #1 00:35

Twister (1996)

Acțiune, Aventuri, Dramă | 10 May 1996 (United States of America)

Twister (1996)

Twister

Acțiune, Aventuri, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jan de Bont

Producător:

Constant c Productions, Universal Pictures, Amblin Entertainment, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

10 Mai 1996

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Jo Harding devine un meteorologist care studiaza si fotografiaza tornade dupa ce in copilarie tatal ei a murit in urma unei astfel de furtuni. Bill Harding a fost si el un pasionat de tornade, dar si-a ales alta meserie, ceea ce a dus la divortul dintre el si Jo. Inainte de a se desparti, cei doi au inventat o masina pe nume Dorothy, care este proiectata sa elibereze sute de mici senzori intr-o tornada si care trebuie sa dea date despre natura ingrozitoarei furtuni. Sponsorizat de o mare corporatie, doctorul Jonas Miller a creat o masinarie similara. Niciunul dintre dispozitive nu a fost inca testat si cele doua grupuri de meteorologi sunt in cautare de tornade. Bill o cauta pe Jo pentru a semna hartiile de divort, si o aduce si pe logodnica sa Melissa, insa pe neasteptate o tornada isi face aparitia. Astfel, Bill se alatura lui Jo in cursa nebuna pentru tornada si pentru a activa masinaria, dar trecand prin numeroase pericole impreuna, descopera ca inca se iubesc.

Recenzii

Delia00

08.09.2018

vaca care "zboara" ii foarte celebra...este o scena foarte cunoscuta...Filmul m-a placut, ii un fim bun.

7 4

blackbird

08.09.2018

nu e rau chiar deloc filmu...pe langa altele e chiar marfa...cred k te face sa itzi doresti sa nu fi acolo knd vine tornada...

2 3

leemarvin1983

08.09.2018

Un disaster movie in care-s prinsi doi actori de valoare, Hunt si Paxton. Efectele speciale reprezinta, in opinia mea, punctul forte al filmului, ca in cazul oricarei productii gen disaster.

1 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top