Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Two Lovers (2008)

Dramă, Romantic | 19 November 2008 (France, United States of America)

Iubire la New York (2008)

Two Lovers

Dramă, Romantic (France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Gray

Scenariști:

Ric Menello

Producător:

Tempesta Films, 2929 Productions, Wild Bunch

Dată lansare (SUA):

19 Noiembrie 2008

Dată lansare (Romania):

21 August 2009

<p align="justify">    Dupa despartirea de logodnica lui si o tentativa de sinucidere esuata, Leonard Kraditor  se intoarce sa locuiasca in apartamentul modest, dar confortabil al parintilor sai din Brighton Beach. Crezand ca il ajuta sa depasesca criza sentimentala pe care o traverseaza, Ruth si Reuben Kraditor i-o prezinta pe Sandra Cohen, fiica unui om de afaceri instarit, cu care tatal lui Leonard spera sa incheie un parteneriat. Sandra este o tanara evreica rabdatoare, calma, deschisa si necomplicata, care nu isi ascunde nici un moment interesul fata de o eventuala casatorie cu baiatul prietenilor de familie ai parintilor ei, promitandu-i acestuia o viata ordonata si stabila, dar situatia se complica atunci cand Leonard Kraditor o intalneste pe noua lui vecina Michelle Rausch, care este cum nu se poate mai nepotrivita pentru el, dar care il atrage irezistibil prin energia, vivacitatea si spiritul sau de aventura. </p><p align="justify">    In curand Leonard este fortat sa faca o alegere dificila intre fata pe care familia sa ar dori sa o ia de sotie si care este perfecta din toate punctele de vedere si fata instabila emotional, dependenta de Ecstasy, incurcata cu un avocat casatorit si cu copii de la firma la care lucreaza, care il considera mai degraba un bun prieten si confident decat un potential iubit, dar care il incurajeaza sa se exprime liber, sa isi traiasca viata la maximum si sa se dedice pasiunii lui pentru fotografie. </p>

Recenzii

b2b

08.09.2018

Pe principiul "dragostea e ca o raie..te mananca si-n calcaie" , filmul asta iti arata inca o data cat de complicata este dragostea. Sunt sigur ca exista barbati care au o prietena foarte buna la care aspira si doar atat pentru ca sentimentul nu e reciproc. Acestia se vor regasi in Two Lovers.

4 4

sweeney

08.09.2018

presupun ca a fost ultima data cand il vom mai vedea pe Joaquin Phoenix intr-un film ... sper sa nu se retraga ...

1 1

gotica

08.09.2018

ca-n bancul acela zi-mi ceva bun si rau in acelasi timp (tu o ai cea mai mare dintre prietenii nostri) filmul asta are un final care este cel mai trist happy-end vazut de mine lacrimile acelea, "plang pentru ca sunt fericit", resemnarea din privirea lui Leonard fac tot filmul... ha, focul mocnit dar durabil vs.flacara vie si puternica ...si ce cuminte il astepta ea!

8 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top