Moonlight Trailer
Trailer #1 01:22

Tyson (2008)

Documentar, Dramă | 16 May 2008 (United States of America)

Tyson (2008)

Tyson

Documentar, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Toback

Producător:

Wild Bunch

Dată lansare (SUA):

16 Mai 2008

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

Cunoscutul boxer Mike Tyson a copilarit in orasul Brooklyn unde facea parte dintr-un grup foarte rau de oameni, dintre care foarte putini, au ajuns la maturitate oameni normali. Tyson isi aminteste ca in copilarie a fost la scoala de corectie unde nu i-a fost prea bine, cand intr-o zi a avut norocul ca antrenorul Cus D`Amato sa il ia pe Tyson si sa il creasca alaturi de el si de familia lui si sa inceapa sa il antreneze pentru a deveni un boxer bun. Tyson si-a dat seama ca antrenorul lui ii vrea doar binele si a inceput sa se uite cu atentie la foarte multe filme vechi cu box. Tyson a spus ca a reusit sa se abtina de la sex 4-5 ani pentru ca a invatat latura spirituala a luptei. Probabil ca daca acest antrenor Cus d`Amato nu l-ar fi crescut pe Tyson noi nu am fi auzit despre el si ar fi avut si el o viata ca ceilalti oameni din anturajul lui.

Recenzii

RaDuQ

08.09.2018

Extrem de sincer, Tyson oferă o perspectivă asupra vieţii de boxer - a sa. Aceasta viziune personala este suficienta pentru a sustine filmul, prin portretul fascinant al eroului căzut. În cele din urma, acesta este un documentar cinstit si captivant, un portret al unui om . Se pun păcatele lui Tyson în context, dar niciodată nu il scuza. Într-un fel, este o poveste foarte americana despre a pleca de la avea nimic si apoi sa ajungi sa fi un om de succes şi sabia cu două tăişuri reprezentata de bani şi faimă. Documentarul il portretizeaza pe Tyson ca fiind mai uman decât aparenta lui imagine de animal. Iron Mike chiar plange cand isi aduce aminte de mentorul sau.

0 0

Abnormul

08.09.2018

Un documentar care prezinta in intregime si detaliu viata , ascendenta si descendenta unui mare campion , unul dintre cei mai buni sportivi ai lumii dar in acelasi timp si unul dintre cei mai intimidanti .Tyson prezinta toate laturile din viata personala si ajungem intr-un final la concluzia ca e si el om , altii nici acum nu cred :)

2 1

recoll

08.09.2018

Un documentar foarte bun despre cel mai mare boxer pe care l-a avut omenirea,nu cred ca va mai exista un Tyson in box cum nu va ma mai exista un Pelle in fotbal.de ce? s-a vazut si la mike ,atunci cand faci un lucru fie ca boxezi sau bati cuie cu ciocanul si o faci numai ptr. bani disparand focul interior,disparand placerea ,pasiunea ptr. acel lucru,nu ai cum sa castigi.Notabil este faptul ca Mike Tyson este primul pugilist care a castigat titlul mondial de campion la box categoria semi-grea la varsta de 20 de ani.Documentarul ar putea fi numic "ascensiunea si declinul lui Mike Tyson" de la a porni a fi un copil sarac si a ajunge cel mai titrat boxer al tuturor timpurilor si cel mai bogat iar dupa asta sa pierzi peste 300 de mil. de $ ca si cand n-ar fi fost este dureros.Se pare ca lui Mike i-au placut mai mult femeile si drogurile decat box-ul...

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top