U-571 (2000)

U-571

Acțiune, Dramă, Thriller, Război (France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jonathan Mostow

Producător:

Canal Plus Image International, Universal Pictures, Dino De Laurentiis Company

Dată lansare (SUA):

20 Aprilie 2000

Dată lansare (Romania):

30 Iulie 2021

Actiunea se petrece in cel de-al doilea razboi mondial, cand un submarin german este pe cale de a se scufunda. Americanii afla ca nava are la bord un dispozitiv numit Enigma Machine care permite codarea si decodarea mesajelor. Sa obtina un asemenea dispozitiv ar fi excelent pentru armata americana, asa ca un submarin este trimis sa sustraga masinaria. Cu toate acestea, fortele germane au receptionat semnalul de ajutor al submarinului si pleaca in cautarea lui.

Recenzii

manole74

08.09.2018

Distributie buna, povestea-reala ,dar intriga filmului e departe de Oscar......

1 4

Juristul

08.09.2018

Al Doilea Razboi Mondial...Un agent american afla ca un submarin german este dat disparut. Vasul condamnat transporta o masina Enigma, un dispozitiv de decodare de cea mai inalta tehnologie care permitea transmiterea unor mesaje ce nu puteau fi descifrate fara un dispozitiv similar. Procurarea unui asemenea dispozitiv ar fi incununarea tutoror eforturilor depuse de aliati. Asa ca, Statele Unite trimite un submarin pentru recuperarea masinii. Oricum, nemtii localizasera deja semnal submarinului disparut si pornisera deja sa-si salveze camarazii.

0 2

mu_zz_i

08.09.2018

Filmul este bun. Este unul din rarele filme cu submarine pe care le-am vazut si este cel mai bun dintre ele. Mi-a placut scenariu, mai ales cand au trebuit sa se mute in submarinul dusmanului.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top