Moonlight Trailer
Trailer #1 01:22

Umberto D.

Dramă | (Italy)

Umberto D.

Umberto D.

Dramă (Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vittorio De Sica

Producător:

Amato Film, Rizzoli Film, Produzione Films Vittorio De Sica

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

Umberto Domenico Ferrari, un funcționar public bătrân pensionat, încearcă cu disperare să mențină un nivel de trai decent pe o pensie de stat în scădere rapidă. Dar el se confruntă cu gazda lui tiranică, care continuă să-i ceară chiria pe care n-o poate plăti (în timp ce închiriază camera lui pentru prostituate în timpul zilei), iar singurii lui prieteni sunt menajera gravidă și micul său câine Flike.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

O poveste induiosatoare a unui professor pensioner care, neputand sa-si achite chiria, isi da seama ca nu-si va mai putea permite sa-si pastreze iubitul sau caine....Il urmarim cum, disperat, incearca sa-si vanda obiectele personale fara valoare, se lasa internat, ba chiar se gandeste sa se sinucida, dar tot nu-si poate parasi cainele... Construit conform stilului neorealist, acest film este cel mai dulce - amarui subiect al lui De Sica.

0 0

corcodus

08.09.2018

o drama cutremuratoare; iti trebuie "stomac" tare pentru a o digera; regizorul aduce in discutie un subiect extrem de dureros si din pacate actual si la noi; nu ai cum sa nu te afecteze un asemenea film, nu ai cum sa treci indiferent pe langa un batran dupa ce vezi acest film; acest film ar trebui vzut de cat mai multa lume pentru ca face parte din categoria filmelor, rare de altfel, care reusesc sa produca empatie, sa starneasca emotie, sa sensibilizeze; superb film. Interpretarea lui Carlo Battisti e demna de oscar, regia e impecabila.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top