Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Undercover Brother (2002)

Acțiune, Comedie | 31 May 2002 (United States of America)

Spion de cartier (2002)

Undercover Brother

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Malcolm D. Lee

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

31 Mai 2002

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Undercover Brother este un afro-american care se foloseste de deghizari si insigne false pentru a fura de la bogati, ca sa dea saracilor. Actiunile sale sunt descoperite de o organizatie de spioni cunoscuta sub numele de B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D., care este pe urmele a doi criminali, The Man si Mr. Feather; acestia se folosesc de mass-media pentru a ii discrimina pe oamenii de culoare. Organizatia este condusa de The Chief, care nu este multumit nicodata de subordonatii sai. Acesta il cheama pe Undercover Brother si ii da misiunea de a-l proteja pe politicianul de culoare Boutwell.

Recenzii

Yuli

08.09.2018

este o comedie extraordinara in care eddie griffin te va face q siguranta sa razi.

3 2

El_KaPpa

08.09.2018

Un fel de Austin Powers de culoare. Are toate ingredientele necesare unei parodii, cateva glume reusite, o distributie simpatica dar cu toate astea m-a tinut cu greu pana la final devenind destul de enervant pe la jumatate. Vizionati mai bine trailerul care contine cam tot ce este de vazut. Un 5 de trecere pentru cele cateva momente mai rasarite.

3 4

Vladutzz

08.09.2018

Pe mine m-a surprins într-un mod foarte plăcut scenariul îndrăzneţ cu momente destul de hazlii.Un rol ,Undercover Brother,pentru care nimeni altcineva nu s-ar potrivii mai bine decât însuşi Eddie Griffin. 86 de minute de relaxare şi amuzament în compania unei comedii cu umor "negru".Vi-l recomand.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top