Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Unknown (2011)

Acțiune, Mister, Thriller | 16 February 2011 (France, Germany, United Kingdom)

Necunoscutul (2011)

Unknown

Acțiune, Mister, Thriller (France, Germany, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jaume Collet-Serra

Producător:

Studio Babelsberg, StudioCanal, Dark Castle Entertainment, Panda Productions Inc., Horticus UK, Canal+, TF1 Films Production

Dată lansare (SUA):

16 Februarie 2011

Dată lansare (Romania):

18 Februarie 2011

Un biolog american care participă la o conferință în Berlin (Germania) se trezește dintr-o comă, după un accident de mașină, doar pentru a descoperi că cineva i-a luat identitatea și că nimeni, nici măcar soția lui nu îl crede. Cu ajutorul unui imigrant ilegal și al unui fost agent Stazi, el se străduiește să demonstreze cine este și să afle de ce oamenii încearcă să-l omoare.

Recenzii

Skyline

08.09.2018

Este un film plin de actiune , suspans, mister si care reuseste sa nu dezamageasca prin final. Multe filme incep bine si se sfarsesc prost sau actiunea nu se leaga , insa Unknown este un film care incepe bine , contiuna bine si se sfarseste bine ...deci este un film mai bun decat as fi sperat.

8 7

bradu

08.09.2018

O intriga perfecta,actiunea se desfasoara alert,suspans la maxim,actori ce nu mai au nevoie de prezentare.Un film de vazut.

7 4

stricted

08.09.2018

Un film bun, interesant, imprevzibil, palpitant, Liam Neeson excelent ca de obicei si Diana Kruger intr-o forma de zile mari.Un film bun de actiune cu elemente de thriller. ...il recomand tuturor celor carora le plac misterul, drama si suspansul...

3 11

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top