Unrequited (2010)

Unrequited

(United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jason Epperson

Scenariști:

Jeffrey Day, Thomas Lockridge

Producător:

Lucky Day Studios

Dată lansare (SUA):

8 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

Unrequited (2010) este un thriller psihologic care descrie viata zbuciumată si plină de necazuri a unui adolescent pe nume Ben Jacobs care la a 18-a aniversare a zilei de nastere este nevoit să parasească caminul de copii având probleme în familie şi trebuie sa se intoarcă acasă la mama sa care este o alcoolica înraită. La scurt timp după ce s-a întors el descoperă ca iubita lui de dinainte de a merge la acel camin si-a continuat viata si a cautat iubirea in bratele unui vechi coleg de-al lor de la colegiu. Cu inima zdrobită si neputind să se impace cu ideea ca a pierdut-o pe Jessica el o răpeşte pe aceasta cu scopul de a-i recâstiga dragostea.Dar cu aceste fapte el nu face decât să înrautaţească situatia si s-o facă pe Jessica să-l urască.Toate acestea iesind de sub control el acum trebuie să se hotarască daca va continua s-o ţină pe iubita lui ostatică ştiind că dacă face asta nu face altceva decât să agraveze situaţia. 

Recenzii

liniuta

08.09.2018

Ben isi imparte dragostea in lumea lui interioara intre mama sa o alcoolica ce il desconsidera si Jessica,fosta lui prietena care acum are pe altcineva. In drama interioara mistuit de incertitudine si speranta o rapeste pe fata incercand sa reinoade imposibila iubire , in speranta ca aceasta va reveni si pentru el , insa totul sta pe un butoi cu pulbere ... Filmul are incarcatura psihologica si emotionala specifica neputintei si disperarii trairilor interioare ale personajului Ben.

2 1

highlander

08.09.2018

Nu e greu sa ne dam seama ca firul epic al acestei drame, il putem regasi si in alte filme, cu oameni mai maturi, dar care aici, ne face sa privim cu nefireasca intelegere peste tanarul Ben Jacobs, care are suficiente slabiciuni psihice, probleme interioare care au un efect nociv asupra vietii sale, interpretat cu brio de carismaticul Michael Welch, aparut parca din atatea “amurguri” si framantari ale societatii americane, care este incapabila sa rezolve astfel de probleme. Un film unde problematica tensiunilor nu exceleaza prin viteza actiunilor, presarat cu un oarece suspans, care acumuleaza pas cu pas frustarile barbatului care pierde mereu in plan afectiv, care te pregateste prea usor pentru ce urmeaza si de la care audienta tanara si nestiutoare poate invata acel ceva ca, dragostea e un fenomen natural care nu are alt subtituent.

9 2

all3csa

08.09.2018

mie mi-a placut filmul, desi are o poveste comuna, nu are multa violenta asa cum ma asteptam. este despre un pusti care are nevoie sa fie iubit, si singurele persoane care ar putea sa-i ofere asta sunt mama si fosta lui iubita, insa se pare ca odata cu intoarcerea de la orfelinat in loc sa se intalneasca cu un bunvenit calduros, intalneste o raceala care-l raneste profund, si incepe sa forteze lucrurile. finalul este tragic, dar si putin absurd insa te cutremura putin.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top