Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

Up in the Air (2009)

Dramă, Romantic | 05 September 2009 (United States of America)

Sus, in aer (2009)

Up in the Air

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jason Reitman

Producător:

Right of Way Films, Paramount, Cold Spring Pictures, DW Studios, Rickshaw Productions, The Montecito Picture Company

Dată lansare (SUA):

5 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

29 Ianuarie 2010

  Ryan Bingham lucreaza ca expert in resurse umane la o companie de consultanta din Omaha - Nebraska, calatoreste cu avionul din oras in oras pentru a-i anunta pe salariati ca sunt concediati si isi doreste sa ajunga la 10 milioane de mile de zbor. Planurile lui sunt compromise atunci cand seful sau Craig Gregory o angajeaza pe tanara Natalie Keener, care propune reducerea cheltuielilor prin implementarea unui program de disponibilizare a angajatilor prin intermediul unor videoconferinte pe internet. Temandu-se ca ideea noii colege ar putea stopa excursiile lui pe tot teritoriul SUA, Ryan Bingham porneste impreuna cu Natalie intr-o calatorie de afaceri pentru a-i demonstra acesteia avantajele sistemului sau de concedieri. In barul unui hotel Ryan Bingham o intalneste pe Alex, o femeie de afaceri enigmatica, care isi petrece cea mai mare parte a vietii pe drumuri si care se implica in relatii amoroase de o singura noapte cu necunoscuti. Ceea ce porneste ca o aventura pasagera, s-ar putea transforma intr-o relatie serioasa, cu conditia ca lui Ryan Bingham sa ii permita compania angajatoare sa mai calatoreasca cu avionul, iar Alex sa nu ascunda un secret care sa schimbe totul.

Recenzii

128 Ordonare după: | |

chrys17

08.09.2018

normal..pe sistemul la americani azi,la noi peste 3 luni...:)..revenind la film..sunt o mare fana a lui george clooney,iar in filmul asta cred ca o sa fie ff bun,dar 35 de ani????stiu ca filmul este bazat pe romanul "up in the air",dar hai sa fim seriosi:george clooney-35 de ani??not a chance...

2 11

RaDuQ

08.09.2018

O comedie care este dispusa să fie trista, o poveste de dragoste care este OK cu ambiguitatea şi o satiră corporatista ce reflecta vremurile pe care le traim, cu mult mai mult decât bataie de joc te tipul taie-şi-arde. "Up in the Air" ii apartine lui Clooney. El se încadrează uşor într-un personaj, care este impacat cu el însuşi şi se bucură de un stil de viaţă în care el poate traii nestingherit. In concluzie este un film foarte amuzant cu un mesaj atemporal: Este posibil să nu ai întotdeauna un loc de muncă, aşa că asiguraţi-vă că nu este singurul lucru din viaţa voastra.

2 3

ashrak

08.09.2018

Up in the Air e un film care va strange multe premii nu degeaba a fost nominalizat de 6 ori la Golden Globes. Filmul se incadreaza perfect in realitate.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top