Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Urban Legend (1998)

Horror, Thriller | 25 September 1998 (Canada, France, United States of America)

Legendele Orasului (1998)

Urban Legend

Horror, Thriller (Canada, France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jamie Blanks

Producător:

TriStar Pictures, Original Film, Phoenix Pictures, Canal+ Droits Audiovisuels

Dată lansare (SUA):

25 Septembrie 1998

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

O legenda din campusul universitar Pendleton spune ca scoala a fost in urma cu 25 de ani locul unde o serie de crime au avut loc. Autorul era un profesor de psihologie nebun, care a omorat sase studenti si apoi s-a sinucis. Cu toate acestea, nici o dovada nu a fost gasita. Legendele urbane sunt subiectul unui curs despre folclorul american, curs predat de catre profesorul Wexler. Cand o serie de crime au loc in campus, Natalie, o studenta, crede ca sunt omoruri bazate pe legende urbane, insa colega ei Brenda, jurnalistul Paul si Damon sustin ca sunt doar coincidente.

Recenzii

irinafox

08.09.2018

Ma asteptam sincer la ceva foarte scary . Chiar abia asteptam sa vad acest film. Insa nu mi s-a parut cine stie ce .

2 1

SnowAngel

08.09.2018

La Universitatea Pendleton au loc mai multe crime ale căror ţinte sunt studenţii. Singura care le descoperă chiar de la început este Natalie, pentru că cei ucişi fac parte din grupul ei de prieteni. Însă atunci când vrea să-i avertizeze, descoperă că nimeni nu o crede.

1 4

jst2good

08.09.2018

Nu este un film exceptional, ci unul de categoria B, care are si momente bune si momente slabe... Prestatia actorilor mi se pare destul de slabuta, in schimb imi place mult scena in care criminalul o urmareste pe Sasha, personajul interpretat de Tara Reid...Imi mai plac si efectele sonore foarte mult...Per total, un film destul de bun pentru categoria din care face parte. Oricum sunt multe scene destul de bune, dar filmul pierde mult la scenariu si la prestatia actorilor...:( Il recomand oricum...

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top