Vacanta cea mare

Vacanta cea mare

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

27 Iulie 2021

Radu Neagu realizase ceva in viata,era inginer,construia hidrocentrale.De tatal sau nu mai stia nimic,de ani,cand intr-o zi se trezi cu el in vizita.Dar batranul simti ca a nimerit un moment prost si se retrage.Radu se simte vinovat si hotaraste sa renunte la concediu,merge sa-l caute.Se intoarce in locurile in care a copilarit,acum un cartier nou,numai blocuri.Si totusi casuta lor inca mai era,inconjurata de cladirile cu etaj.Nostalgii si amintir incep sa-l cuprinda. <br /><br /> O drama in regia lui Andrei Blaier,filmul pune accent pe urbanizarea fortata si lasa sa se simta nostalgia oamenilor dupa vremurile de altadata.

Recenzii

Juristul

05.08.2009

Un fiu porneste in cautarea tatalui uitat, "Neagu Neagu, din Balta Alba", regasind in casuta alba, ramasa miraculos in picioare printre blocuri, doar urmele propriei copilarii.

0 1

alex_il_fenomeno

15.06.2011

acesta este un film care nu are cum sa nu iti placa , avand in vedere simplitatea subiectului si actorii uriasi care joaca in el ! nu exceleaza , dar te impresioneaza prin realismul si dramatismul de care da dovada ! ii dau nota 7/10 !

0 6

bradu

25.02.2011

Desi rolul principal este interpretat de Maricel Iures,un gigant al scenei romanest,filmul nu exceleaza prin nimic.Un subiect prost cladit ce face filmul anost,fara culoare.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top