Vacanta de Craciun 2 (2003)

Christmas Vacation 2: Cousin Eddie's Island Adventure

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nick Marck

Scenariști:

Matty Simmons

Producător:

Warner Bros. Television

Dată lansare (SUA):

20 Decembrie 2003

Dată lansare (Romania):

26 Iulie 2021

 Edward Johnson este unul dintre angajatii unui profesor de la institutul de cercetari nucleare. El este unul dintre cele doua persoane pe care se fac experimente. Cealalta persoana, este o ...maimuta. Baniipentru cercetare sunt mai putini, motiv pentru care este nevoie de reuderi de personal. Se stabileste , sa ramana pentru a continua experimentele,fiinta mai inteligenta, adica...maimuta. Edward este trist. Sotia Catherine incearca sa-i ridice moralul, ajutandu-l in casa la reparatia robinetului ce-l stricase, dezapezind aleea casei, ea impreuna cu proprietara, verisoara Audrey Griswold . Audrey revenise acasa dupa ce o parasise incva unul dintre iubitii ei. Acolo vine si bunicul, imbracat in Mos Craciun, plecat de acasa, deoarece sotia Jessica fugise cu un tanar. Se apropie Craciunul, si Clark e trist ca va fi singur cu parintii Edward si Catherine, cu isterica Audrey , alaturi de bunicul parasit, si bradul abia daramat de cainele lor... Insa , sansa pare sa le surada, iar totul se schimba datorita unei muscaturi a maimutei inteligente, spre suferinta ... posteriorului concediatului Edward! 

Recenzii

Cluc

08.09.2018

Este un film placut, care poate sa concure alaturi de alti factori la un Craciun Fericit si placut, mai ales daca este urmarit impreuna cu alte persoane.

0 0

VladSP

08.09.2018

Foarte slab,nu mi-a placut nimic la el,poate mi-a rapid de 2 ori un zambet dar in rest nimic,o pierdere de timp!

0 0

valy94

08.09.2018

poate titlul nu prea se potriveste cu continutul filmului .. insa este un film de vazut intr`o dupa amiaza alaturi de cei dragi . nota 6

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top