Moonlight Trailer
Trailer #1 00:53

Van Wilder: Freshman Year (2009)

Comedie | 02 June 2009 (United States of America)

Van Wilder: Freshman Year (2009)

Van Wilder: Freshman Year

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Harvey Glazer

Scenariști:

Todd McCullough, Brent Goldberg, David Wagner

Producător:

Tapestry Films, Paramount Home Entertainment

Dată lansare (SUA):

2 Iunie 2009

Dată lansare (Romania):

18 Ianuarie 2021

Van Wilder - Freshman Year este al treilea film din seria Van Wilder. Fiind student în primul an la Coolidge, Van Wilder e pregătit de dezmăţ şi de petreceri. Chiar dacă este o tradiţe a familiei să termine această facultate, van Wilder este mai încântat de fetele pe care le întâlneşte acolo şi de posibilitatea de a se distra. Din păcate pentru el, toate fetele din facultate par să fi depus un jurământ de castitate, iar decanul conduce facultatea cu o listă de reguli foarte stricte care nu permit petrecerile, relaţiile amoroase sau consumul de alcool şi de narcotice. Van se îndrăgosteşte de o frumuseţe a campusului, Kaitlin, şi încearcă să o cucerească. Pe lângă aceasta, Van îşi propune să elibereze şcoala de regulile stricte care nu permit nimănui să se distreze în nici un fel. 

Recenzii

audioslave23

08.09.2018

uimitor cum se gasesc continuitati la chestii care ar trebui sa ramana undeva ascunse sub deseurile istoriei cinematografice

10 8

moon_light

08.09.2018

cea mai mare prostie cal-aau inlocuit pe ryan reynolds cu jonathan bennet:) abia astept sa apra si al noi van wilder 3.. primele 2 aprti au fost cute:)

1 9

maribel

08.09.2018

super film. pe actorul jonathan bennett l am mai vazut si in alte comedii si joaca super bine. mi s a parut la fel de bun ca si celallt in care rolul principal era jucat de ryan.

2 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top